96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Op visvakantie in Limburg? Dit zijn 2 goede opties!

Visvakantie-Limburg
Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Als je voor een visvakantie naar Limburg wilt, ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een aantal locaties voor je verzameld. Hier kun je als visser in alle rust genieten van de natuur en je hengel uitwerpen. Deze 2 locaties zijn toplocaties voor wie een camping met viswater in Limburg zoekt.

1. Villatent de Witte Vennen – Oostrum

Oostrum ligt vast tegen Venray aan. Het park de Witte Vennen is gelegen aan een groot meer met overal om je heen water. Dit is een uitermate goed geschikte plek voor een visvakantie in Limburg. Je kunt hier op meerdere plekken je hengel uitgooien.

Deze camping met viswater in Limburg is makkelijk bereikbaar. Voordat je je hengel uit gaat gooien in het water, is natuurlijk wel belangrijk, dat je even kijkt wat de regels zijn omtrent het vissen op deze camping met eigen visvijver.

In deze visvijver zijn verschillende soorten vissen te vinden en te vangen. In de luxe villatent die je kunt huren, kun je je kostbare spullen goed schoonmaken en veilig opbergen. De vijvers zijn vanuit je villatent eenvoudig te bereiken en zijn op loopafstand. Viskar mee en je kunt vrijwel meteen je hengel uitgooien.

2. Center Parcs Limburgse Peel – America

Dicht bij het kleine dorpje America ligt dit park van Center Parcs. Het is voorzien van luxe huisjes en wordt aan alle kanten omringd door water. Met het vele groen langs de waterkant, waan je je heerlijk in de natuur. Als je lang de waterkant zit, dan is het een en al rust om je heen.

Omdat er zoveel groen langs de waterkant is, moet je wel even een plekje vinden waar je rustig kunt zitten en je visspullen uit kunt stallen. De medewerkers op het park kunnen je helpen met het vinden van de juiste plek, als jij je hengel uit wilt gaan gooien. Ook kunnen zij je vertellen wat er wel en niet mag op deze camping met viswater in Limburg.

De plekken die geschikt zijn om je hengel uit te gooien zijn allemaal lopend te bereiken. Natuurlijk moet je wel je spullen meenemen. Daarom is het aan te raden om een viskar of bolderkar mee te nemen als je op visvakantie naar Limburg gaat.

Wanneer je klaar bent met vissen, dan kun je ook op dit park je spullen goed schoonmaken en veilig opbergen. De luxe huisjes sluit je goed af en na een dag vissen kun je lekker een hapje gaan eten. Bekijk hieronder de rondleiding in een van de luxe huisjes:

Visvakantie in Limburg: onze top 2 keuzes

Als je op visvakantie gaat naar Limburg, dan zijn deze twee parken de beste optie. Je hebt hier alle mogelijkheden om lekker je hengel uit te gooien. Het enige wat je even moet controleren zijn de regels van de camping met eigen visvijver.

Om alles netjes en mooi te houden heb parken altijd regels omtrent het gebruik van de visvijvers. Vraag dit altijd even na bij het personeel. Zo kun jij heerlijk genieten van een visvakantie in Limburg en heeft het personeel geen zorgen.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor Allinclusive.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

EgypteSpanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Nederland, PortugalCuracao, Bora Bora, Dominicaanse republiek, Santorini, Aruba, Sharm el Sheikh, Malediven, Mexico

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?