96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Allinclusive vakanties Estivant

Estivant is een reisorganisatie die zich vooral richt op avontuurlijke vakanties alleenstaande ouders en hun kinderen. Met meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen, staat Estivant garant voor onvergetelijke ervaringen en nieuwe ontmoetingen.

Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie in de bergen, een ontspannen strandvakantie of een culturele rondreis, Estivant heeft voor ieder wat wils. Van gezellige familievakanties tot uitdagende outdoor avonturen, het diverse aanbod van Estivant biedt voor elk type reiziger de perfecte vakantie.

Estivant vakanties staan bekend om haar professionele reisleiders, die zorgen voor een soepele en zorgeloze vakantie. Ze kennen de bestemmingen als hun broekzak en staan altijd klaar om je te helpen en te inspireren.

Presle
Presle, Frankrijk
4.8 (250+ Reviews)
4.8/5

€280

Burgh-Haamstede
Zeeland, Nederland
4.6 (200+ Reviews)
4.6/5

€247

Mittersill
Mittersill, Oostenrijk
5.0 (200+ Reviews)
5/5

€965

Ardèche
Ardèche, Frankrijk
5.0 (250+ Reviews)
5/5

€280

Elba
Elba, Italië
4.5 (200+ Reviews)
4.5/5

€452

Valkenburg
Limburg, Nederland
4.7 (200+ Reviews)
4.7/5

€247

Daarom boek je via Estivant

estivant-logo
"Fijne klantenservice. Goed geholpen. "
Larissa Poort
Boekhouder

Soorten vakanties Estivant

Bij Estivant vind je een breed scala aan vakanties, perfect afgestemd op verschillende reisvoorkeuren en interesses. Of je nu op zoek bent naar een bruisende groepsreis met gelijkgestemde singles, een gezellige familievakantie vol activiteiten voor jong en oud, of een avontuurlijke alleenstaande ouder vakantie waarbij zowel ouders als kinderen zich kunnen vermaken, Estivant vakanties zijn er voor iedereen. Van sportieve activiteiten in de bergen tot ontspannen strandvakanties en culturele ontdekkingstochten door historische steden, de vakanties bij Estivant bieden een perfecte mix van avontuur, ontspanning en nieuwe ontmoetingen.

Wij werken samen met al deze partners.

Allinclusive.nl is uw partner voor een all inclusive vakantie. Wij vergelijken de mooiste all inclusive hotels voor de beste prijzen. Van goedkope allinclusive vakanties tot ultra vakanties. Bij ons vind u het allemaal.

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?