Wandelvakantie

Door op wandelvakantie te gaan ontdek je de wereld op een hele andere manier. Je kunt helemaal zelf op individuele wandelvakanties gaan of een wandelvakantie als groepsreis boeken om op deze manier bekende wandelroutes te bewandelen of juist routes te volgen die niet zo bekend zijn en juist lekker de natuur in gaan. Bekijk snel ons aanbod wandelvakanties en boek vandaag nog dé wandel vakantie die je nooit meer zult vergeten.

Allinclusive deal wandelvakantie

Langs de Hunebedden
Assen, Nederland
4.4 (200+ Reviews)
4.4/5

€209

Singlereis Algarve
Algarve, Portugal
4.6 (200+ Reviews)
4.6/5

€1389

Golden Lakes Village
Froidchapelle, België
4.1 (200+ Reviews)
4.1/5

€80

Hotel Stefanie
Wenen, Oostenrijk
4.6 (200+ Reviews)
4.6/5

€581

Hotel Leugermann
Ibbenbüren, Duitsland
4.2 (200+ Reviews)
4.2/5

€119

8-Daagse Marbella
Marbella, Spanje
4.7 (200+ Reviews)
4.7/5

€1399

Op wandelvakantie met bagagevervoer

Via onze aangesloten partners boek je eenvoudig de beste wandelvakantie in Europa. Loop van dorp tot dorp door de mooiste landschappen of wandel juist door het niemandsland. Wat dacht je van een mooie wandelvakantie naar Frankrijk langs wijngaarden, gebergten en valleien of een cultuurrijke wandelvakantie naar Spanje of Italië? Wandel langs de kusten van Ierland of bewandel het gebergte rondom Bulgarije, Slovenië en Montenegro. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos.

Op wandelvakantie gaan is al op zichzelf al een grote uitdaging. Het is immers niet gemakkelijk om uren of zelfs dagen achter elkaar grote afstanden te voet af te leggen. Om deze reden bieden wij dan ook de mogelijkheid aan een wandelvakantie met bagagevervoer te boeken. Je bagage zal van overnachtingsplaats tot overnachtingsplaats vervoerd worden, zodat jij deze niet de hele tijd mee hoeft te dragen. Het enige waar jij je op hoeft te focussen is het wandelen zelf, wel zo gemakkelijk dus. Loop volledig in je eigen tempo en weet dat alles voor je georganiseerd is en dat je bagage al veilig op de volgende bestemming op je ligt te wachten.

Bekijk direct goedkope wandelvakanties

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken

Individuele wandelvakantie

Een individuele wandelvakantie is misschien wel de beste manier om je lichaam en geest even wat rust te geven en de dagelijkse sleur te ontsnappen. Niet alleen ben je sportief bezig, ook ben je even weg van de drukke menigte en ontdek je nieuwe plekken. Boek een individuele wandelvakantie en trek je stevige stappers alvast maar aan want wij hebben het hele jaar door individuele wandelreizen door heel Europa beschikbaar.

Georganiseerde wandelvakantie

Niets is zo vervelend als op een wandelvakantie gaan die niet goed geregeld is. Gelukkig vind je op onze site alleen georganiseerde wandelvakanties die tot in de kleinste details voor je zijn uitgestippeld. Boek een leuke en goedkope wandelvakantie groepsreis en ontmoet nieuwe mensen terwijl je van de ene bestemming naar de volgende wandelt over bekende wandelroutes van diverse moeilijkheidsgradaties. Je kunt overigens gewoon in je eentje deelnemen aan een wandelvakantie groepsreis. Op deze manier reis je volledig zelf in je eigen tempo, maar kun je wel op assistentie en gezelschap rekenen indien gewenst.
Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen

De beste plek in Europa om op wandelvakantie te gaan

Wil je graag een wandelvakantie boeken, maar heb je nog geen idee waar je precies wilt gaan wandelen? Lees dan vooral verder en kom op ideeën en inspiratie. Eén ding is in ieder geval zeker en dat is dat er voor ieder type reiziger wel een geschikte wandelvakantie te boeken is op onze website via onze aangesloten reispartners.

Camino de Santiago, Spanje

De Camino de Santiago in Spanje is een van de bekendste pelgrimstochten ter wereld. De wandelroute is in totaal meer dan 500 kilometer lang en zal op degelijk tempo zo’n 30 dagen duren om te volbrengen. Deze wandelreis loopt door landelijke streken en Middeleeuwse dorpjes langs het Camino-Frances-pad en eindigt bij de kathedraal van Santiago.

Levada Paden van Madeira, Portugal

Op het Portugese eiland Madeira bevinden zich de eeuwenoude voetpaden van Levada. Deze lopen langs steile hellingen, schitterende watervallen en door lange, donkere tunnels. Uiteindelijk wandel je naar het hoogste punt van het eiland, Pico Ruivo. Als je van een uitdaging houdt en een wat zwaardere wandelvakantie wilt boeken, is dit een goede optie.

Pembrokeshire Kliffen, Wales

Als je graag eens langs de mooie kliffen en baaien van het noorden van Engeland wilt lopen, is de Pembrokeshire Coast hike één van de beste wandelroutes die je maar kunt bewandelen. De route loopt volledig langs zee en je hebt de kans veel verschillende vogelsoorten tegen te komen en zelfs zeehonden te spotten. Met name in de lente en zomer is deze wandelroute erg in trek bij hikers en veel mensen boeken dan ook een wandelvakantie groepsreis om de Pembrokeshire route te bewandelen.

Wandelroute langs de Amalfikust, Italië

De wandelroute langs de Amalfikust in Italië wordt ook wel de ‘Walk of the Gods’ genoemd en staat bekend als een van de allermooiste kustwandelingen in heel Europa. Je loopt gedurende de gehele route langs een hoog kustpad met uitzicht op zee. Ver beneden je zie je boten varen en uiteindelijk kom je uit bij een van de mooiste vissersdorpen van Italië, Positano.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er genoeg mogelijkheden als het gaat om wandelvakanties. Wil je lekker last minute op wandelreis? Wacht niet langer en bekijk direct het aanbod wandelvakanties en boek een georganiseerde wandel vakantie of wandel groepsreis via een van onze aangesloten reispartners.

Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?