96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Valet vs. shuttle: wat is de beste parkeeroptie op het vliegveld?

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Of je nu van of naar het vliegveld reist, in beide gevallen ben je maar al te graag zeker van een zo zorgeloos mogelijk reis. Er kunnen immers aardig wat dingen spelen waardoor je reis sneller verstoord kan worden. Denk daarbij aan werkzaamheden op de weg rondom het vliegveld en drukte met het parkeren. Van dit soort factoren is gelukkig niet langer meer sprake op het moment dat je kiest voor valet of shuttle. Wat de beste parkeeropties zijn voor op het vliegveld, lees je in dit blog.

Je kan volledig ontzorgd worden door te kiezen voor een shuttle, bijvoorbeeld vanaf een hotel

Veel mensen kiezen voor het reizen al snel voor een shuttle. En eigenlijk is dat helemaal niet zo vreemd, als het aan ons ligt. Het maakt niet uit of het gaat om een zakelijke reis of een particuliere reis. Door van tevoren een shuttle te regelen, kun je tijdens de laatste kilometers van of naar het vliegveld helemaal worden ontzorgd. Ideaal als je bijvoorbeeld gebruik gaat maken van Park & Fly. Dankzij een shuttle heb je net even wat meer tijd om je handbagage te ordenen, om je vliegtickets te zoeken en om even wat water te drinken of even wat te eten.

Je auto is altijd in goede handen door de keuze te maken voor valet

En heb je ook weleens een keer iets gehoord over valet? Op deze manier wordt het parkeren vliegveld net even wat makkelijker gemaakt. Bij aankomst bij de parkeerplaats geef je de sleutels simpelweg af aan een betrouwbare chauffeur. Je auto wordt netjes in een veilige parkeerhaven neergezet, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. En dat maakt het reizen net even wat relaxter om te doen.

Beide opties zorgen voor een erg snelle reistijd van en naar de gate

Het maakt niet uit of je de keuze maakt voor valet of voor een shuttle. In beide gevallen kan de reistijd aanzienlijk worden verminderd. Je bent namelijk altijd meteen zeker van een vaste parkeerplek en kunt dit vaak voor een erg aantrekkelijk tarief regelen. Dat scheelt je dus ook weer aardig wat regel- en uitzoekwerk ter plekke. Maak je voor je volgende zakelijk of particulier trip gebruik van een van deze twee opties bij het vliegveld? Op het moment dat je hier al eens een keer gebruik van hebt gemaakt, is de kans dankzij het grote gemak erg aanwezig dat je nooit meer iets anders wenst.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor Allinclusive.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

EgypteSpanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Nederland, PortugalCuracao, Bora Bora, Dominicaanse republiek, Santorini, Aruba, Sharm el Sheikh, Malediven, Mexico

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

Allinclusive vakanties Enjoyhotels Droomt u van een zorgeloze vakantie waar alles voor u geregeld is? Ontdek dan de betoverende all inclusive vakanties met Enjoyhotels. Geniet

Lees Meer
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?