96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Dit zijn de leukste vakantieparken met indoor speeltuin

Binnen speeltuin
Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Als je in Nederland op vakantie gaat, dan weet je een ding nooit zeker. Of het wel mooi weer gaat worden. De ene zomer is het snikheet, de andere zomer is het koud en nat. Daarom vinden we het steeds belangrijker om een vakantiepark met indoor speeltuin te vinden.

Hiervoor hebben wij deze top 7 voor je gemaakt. Dan vind jij een vakantiepark met indoor speelparadijs en kunnen de kinderen zich ook bij slecht weer, prima vermaken.

1. Landal Coldenhove – Eerbeek

Het park van Landal in Eerbeek ligt tegen de rand van de Veluwe aan in een rustige omgeving. Hier kun je verschillende groottes bungalows huren. Als het slecht weer is tijdens het verblijf, dan hoeft je niet bang te zijn dat de kinderen zich niet kunnen vermaken. Dit is namelijk een vakantiepark met indoor speelparadijs.

Naast het restaurant waar je heerlijk kunt eten zit deze indoor speeltuin. Klimmen, glijden, klauteren, wippen. Het is allemaal mogelijk in deze indoor speeltuin. Midden zit een grote vlonder waar voldoende tafels staan, waar papa en mama alles rustig kunnen overzien.

In deze indoor speeltuin vind je ook een bar. Hier kun je drinken halen voor jezelf en de kinderen, maar je kunt er ook wat eten bestellen. Het eten wordt aan de andere kant van de muur, in de snackbar bereid. Je kunt hier dus ook lekker eten met de kinderen. Houd er wel rekening mee dat het erg druk kan zijn hier, wanneer het slecht weer is. Kom dus op tijd.

2. Center Park Het Heijderbos – Nijmegen

Als het tijdens de zomervakantie slecht weer is, dan hoeft je je op Het Heijderbos geen zorgen te maken of de kinderen zich wel vermaken kunnen. Tijdens de regenachtige dagen is er namelijk voldoende te doen om dit park. Het is namelijk een vakantiepark met binnenspeeltuin.

Het is een groot vakantiepark met indoor speelparadijs waar voldoende ruimte is. In deze indoor speeltuin is er wat te doen voor alle leeftijden. Van kindjes die net kunnen lopen tot de wat oudere kinderen. Klimmen, glijden en spelletjes doen. Het kan allemaal in de indoor speeltuin op Het Heijderbos.

Ook kun je hier een aantal leuke spelletjes doen. Wil je bijvoorbeeld samen met je kinderen een balletje slaan? Op Het Heijderbos vind je namelijk ook een indoor midgetgolfbaan. Lekker een potje golfen met je kinderen is ook prachtig tijdverdrijf.

3. Landal Het Vennenbos – Hapert

Dit park is gelegen in Noord-Brabant op een klein stukje van Eindhoven. Tijdens koude en druilerige dagen, hoeft je niet bang te zijn dat jij en je kinderen je hier niet kunnen vermaken. Het is namelijk een vakantie met binnenspeeltuin waar heel veel te beleven is. Voor jong en oud is hier van alles te beleven.

De indoor speeltuin van dit vakantiepark biedt heel veel verschillende speelmogelijkheden. Kinderen kunnen lekker van de glijbaan, klimmen en klauteren en met grote stapelblokken spelen. Ook worden hier activiteiten georganiseerd voor wat oudere kinderen. Bijvoorbeeld een workshop waarbij geverfd en geknutseld wordt.

Papa en mama kunnen vanaf een stoel alles goed in de gaten houden. Ook het verkrijgen van eten en drinken is geen probleem op dit park. De bar is altijd dichtbij, waar je eten en drinken kan bestellen, voor jou en de kinderen. Meer dan genoeg te beleven in Het Vennenbos in Hapert.

4. Roompot De Schaapskooi – Wissel

Wissel is een klein dorpje dat dichtbij Epe ligt. Bij dit dorpje ligt dit grote Roompot vakantiepark met binnenspeeltuin. Een paar dagen slecht weer gaan hier de vakantie van jou en de kinderen niet verpesten. Ook tijdens koude en natte dagen kunnen de kinderen zich prima vermaken in de binnenspeeltuin.

De binnenspeeltuin is voorzien van veel faciliteiten. Voor kleine kinderen, maar ook voor de wat oudere kinderen is er voldoende te beleven. Lekker glijden en klimmen, maar ook voor de kleinsten is gedacht aan animatie. In de zomervakantie worden ook de allerkleinste heerlijk vermaakt.

Als je met je kinderen nog een beetje sportief willen zijn, kun je ook een kijkje nemen in bij het deel waar je in door kunt tennissen, tafeltennissen, basketballen en er is ook en jeu-de-boulesbaan. Kortom, voldoende te doen, als het slecht weer is.

5. Landal de Lommenbergen – Reuver

Dit vakantiepark met indoor speelparadijs heeft voor alle leeftijden wat te doen, wanneer het slecht weer is. Het speelparadijs op dit park biedt namelijk vermaak voor alle leeftijden. In de grote apenkooi kunnen kinderen klimmen en klauteren. Daarnaast zijn hier ook meerdere glijbanen te vinden.

Voor de kleinsten onder ons valt er ook genoeg te beleven. Ze kunnen met blokken spelen en in de ballenbak. Ouders kunnen van uit de stoel alles goed in de gaten houden onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook kun je nog een klein beetje sportief worden, wanneer je hier bent. Het park is namelijk ook voorzien van een grote bowlingbaan. Vooral als de kinderen wat ouder zijn, dan is het erg leuk om een potje tegen elkaar te gaan bowlen. Voldoende te beleven als jullie vakantie in het water dreigt te vallen.

6. Vakantiepark Westenbergen – Echten

Dit vakantiepark met indoor speeltuin ligt in Drenthe op een klein stukje rijden van Hoogeveen. Wanneer het tijdens de vakantie slecht weer is, dan hoeft je je op dit park geen zorgen te maken. Ook als het regent en koud is, dan is er op dit park meer dan genoeg te beleven. Het is namelijk een park met een indoor speelparadijs.

Voor werkelijk alle leeftijden is hier wat te beleven. De kleinsten kun lekker spelen en bouwen met blokken, maar wat grotere kinderen kunnen zich hier ook dagen vermaken. De grote apenkooi is voorzien van allerlei hindernissen en glijbanen. Van klein tot groot.

De kleine avonturiers kunnen hier hun hart ophalen. De indoorspeeltuin is namelijk ook voorzien van een grote klimwand. Ook als papa en mama het leuk vinden om te klimmen, kunnen ze een poging wagen om boven te komen. In het horecagedeelte kun je versnaperingen krijgen voor het hele gezin.

7. Familie Resort Molenwaard – Ottoland

Het laatste park uit dit overzicht is een wat kleinere. In Ottoland ligt vakantiepark Molenwaard. Dit park is slechts enkele jaren oud en uitermate goed geschikt voor gezinnen met jonge kinderen van 0 tot 4 jaar. Achterop het park bevindt zich namelijk de indoor speeltuin.

Omdat het park wat kleiner en rustiger is, is de speeltuin ook wat kleiner dan bij de grotere parken. Toch doet dit niets af aan het plezier wat de kinderen hier kunnen beleven. In de binnenspeeltuin bevindt zich een kleine apenkooi die eindigt met een glijbaan.

Omdat deze binnenspeeltuin relatief klein is, is het voor papa en mama wel lekker overzichtelijk. Ouders kunnen hier rustig aan een tafeltje gaan zitten onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt de kinderen bijna altijd zien en ze goed in de gaten houden.

Vakantiepark met indoor speeltuin tot slot

Zoals je hebt kunnen lezen hoeft slecht weer niet meteen je vakantie te verpesten. Op deze parken kunnen jij en je kinderen, je namelijk vele uren vermaken. Als je voor de zomervakantie kiest uit één van deze parken, dan weet je zeker dat het allemaal goed gaat komen.

Van de kleinsten tot wat oudere kinderen. Op deze parken is altijd wel wat te beleven in de indoor speeltuin. Droog, warm en uren vermaak voor alle leeftijden, mocht het Nederlandse zomerweer niet meewerken.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor Allinclusive.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

EgypteSpanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Nederland, PortugalCuracao, Bora Bora, Dominicaanse republiek, Santorini, Aruba, Sharm el Sheikh, Malediven, Mexico

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?