96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Tijd om er even tussenuit te gaan

Picture of Esmeralda van Beek

Esmeralda van Beek

Het is hartje winter, dus dat betekent dat het nog even duurt voordat we weer lekker kunnen genieten van de warme temperaturen tijdens de vakantie. Toch kijk je erg uit naar de toerist uithangen, uitrusten en wat meer zon. Daarom is het een goed idee om last minute naar Malta met FTI reizen! Lees hier meer informatie over.

Waarom nú op vakantie?

Iedereen is weer een tijdje aan het werk of naar school en de vakantie is nog ver weg. Echter, dat hoeft niet zo te zijn. Er rijden nog genoeg vliegtuigen die je vandaag nog kunnen brengen naar een warmere plek. In het laagseizoen op vakantie gaan brengt tevens een aantal voordelen met zich. Allereerst is jouw reis vele malen goedkoper. In de zomer zijn de scholen dicht en daarnaast nemen meer mensen een paar weken vrij van het werk om gezellig op vakantie te gaan. Het is dus een erg drukke periode, waardoor de prijzen van de vliegtickets, hotels, restaurants etc. omhoog gaan. Nu kunnen veel mensen niet op vakantie, simpelweg door de verplichtingen die ze hebben. De vliegtuigen zitten dus minder vol, wat betekent dat de tickets goedkoper worden. Dat brengt ons ook bij het tweede voordeel van op vakantie gaan in het laagseizoen: op jouw vakantiebestemming zal het veel minder druk zijn. Je hoeft daardoor veel minder lang in de rij te staan voor bezienswaardigen. Je krijgt daarnaast waarschijnlijk betere service als je ergens gaat eten, omdat de medewerkers het veel minder druk hebben. Wie wil dat nu niet?

Waarom naar Malta?

Je bent nog nooit naar Malta gegaan, dus wil je eerst wel zeker weten dat het de moeite waard is om jouw vakantie daar door te brengen. Allereerst kun je met weinig geld een hele leuke tijd hebben op Malta. Ten tweede is het op Malta nu ook winter, maar de temperaturen zijn over het algemeen een stuk aangenamer dan die van Nederland. Daarnaast is er voor ieder wat wils. Wil je lekker ontspannen en energie opbouwen voor als je weer aan de slag gaat in Nederland? Dan kun je all inclusive gaan. Voor de echte verkenners zijn er ook genoeg steden en dorpen waar je activiteiten kunt doen!

Malta wordt dus jouw volgende vakantiebestemming! Begin maar alvast met inpakken, want met de last minute deals van FTI ben je binnen no time op Malta. Wil je gelijk boeken? Neem dan een kijkje op de site van FTI!

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor vakantieboeken.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

EgypteSpanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Nederland, PortugalCuracao, Bora Bora, Dominicaanse republiek, Santorini, Aruba, Sharm el Sheikh, Malediven, Mexico

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?