96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Sporten rond de wereld

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Sporten, iedereen doet het en iedereen kent het. Over de hele wereld zijn veel verschillende sporten populair. Ben je een echte sportfan en wil je over de verschillende contienten de beleving bij het sport ervaren? Hier wat tips voor landen rondom de wereld die je kan bezoeken als je houdt van sport.

Brazilië

Brazilië staat dan ook bekend om voetbal, heel veel van de grote namen in het voetbal komen uit Brazilië. Denk dan aan Neymar, Pele, Ronaldhino, Gabriel Jesus en natuurlijk Ronaldo. In Brazilië focussen ze zich erg op het straat voetbal, op oude velden en in zijstraten. Het is ook het land van het trucjes voetbal, veel inwoners daar vinden de sport geweldig en zitten er dan ook graag voor als het elftal van het land weer eens in het WK speelt. Het is daar ook niet ongewoon om geld in te zetten op hun favoriete wedstrijden, net zoals we hier in Nederland leovegas sport review hebben.

Canada

Canada staat bekend om ijshockey, het is de nationale sport van Canada en vrijwel alle Canadezen hebben wel een link met ijshockey. Het is een sport waar veel Canadezen heen gaan op hun vrije zaterdag, er is een hoop actie, het gaat lekker snel en het is een fysieke sport, aantrekkelijk om naar te kijken. De Canadese fans zijn daar gek op en ze zijn dan ook echt fanatiek in het aan moedigen van hun team. Het is ook een gewoonte tussen de fans om geld in te zetten op hun favoriete team net zoals op betcity.nl. Canada is een mooi land met een stoere sport dus het is zeker de moeite waard om er een keer naar toe te gaan.

USA

Amerika is een land met veel sporten waar het bekend om staat dus we pakken de twee grootste. Basketbal en honkbal zijn de 2 grootste sporten in Amerika. Basketbal is een grote sport in Amerika om dat het de grootste competitie in de wereld heeft namelijk de NBA. Veel spelers over de hele wereld hopen op een kans om ooit in de NBA te kunnen spelen. Het zelfde geld voor honkbal, een honkbalwedstrijd in Amerika is een echt gebeurtenis voor de hele familie. Basketbal en honkbal zijn beide sporten waar veel Amerikanen naar toe gaan met de familie, het heeft altijd een goede sfeer en voor toeristen is het een echt aanrader als je wat wilt mee maken van echte Amerikaanse cultuur.

Nieuw Zeeland

Het land van rugby, je hebt er misschien wel van gehoord. Nieuw Zeeland staat bekend om zijn rugby team, en hun routine voor de wedstijd. Hun strijdkreet, ook wel een haka genoemd, is iets om te bekijken. Het is daardoor dat Nieuw Zeeland voor veel toeristen die fan zijn van de sport iets werd om naar toe te gaan. Het team van Nieuw Zeeland is een echte toeristen attractie geworden. Het land zelf is prachtig en zeker iets om ervoor naar toe te gaan. Maar het beste blijft natuurlijk de sfeer bij de rugby velden en de teams die elkaar voor de wedstrijd proberen te intimideren. De fans doen dan natuurlijk ook altijd vol op mee, echt iets om te bekijken als je iets onvergetelijks wilt meemaken.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor Allinclusive.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

EgypteSpanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Nederland, PortugalCuracao, Bora Bora, Dominicaanse republiek, Santorini, Aruba, Sharm el Sheikh, Malediven, Mexico

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

Allinclusive vakanties Enjoyhotels Droomt u van een zorgeloze vakantie waar alles voor u geregeld is? Ontdek dan de betoverende all inclusive vakanties met Enjoyhotels. Geniet

Lees Meer
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?