Vakantie Almería

Vakanties naar Almería zijn een van de meest populaire uitjes vanwege onder andere de bekendste bezienswaardigheid van de stad, de Alcazaba. Dit is het schitterende Middeleeuwse fort uit de 10e eeuw welke is gebouwd bovenop een heuveltop vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de stad aan de Costa de Almería en de bergen rondom. In de historische wijk La Chanca kan je ultiem genieten van de lokale cultuur van Almería, we raden je een bezoek aan deze wijk zeker aan. Hier slenter je gezellig door de smalle straatjes waar je huizen bewondert die tegen de heuvels zijn gebouwd.


Goedkope Almería vakanties in 2023

Almería, de hoofdstad van de gelijknamige provincie Almerïa, ligt aan de Middellandse Zee. Dat maakt Almerïa een belangrijke havenstad met een rijke geschiedenis. De stad staat vooral bekend om de vele bezienswaardigheden en de prachtige landschappen rondom Almería. Vanwege het mediterrane klimaat met hele warme zomers en aangename winters maakt het dé ideale vakantiebestemming. Mocht je een goedkope vakantie naar Almería willen boeken, kies dan voor een goedkope all inclusive vakantie. Lekker genieten onder de Spaanse zon van heerlijke tapas en koude sangria. 

Bekijk direct de volgende deals in Almería

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197AanbiedingenBekijken

Op vakantie naar Almería

Almería is afgeleid van het Arabische woord Al-Mariya, wat de spiegel van de zee betekent. Almería is een nog relatief onbekende havenstad waar nog geen toeristenmassa te vinden is en dit maakt het een ideale stad om een paar dagen naar toe te gaan, een authentieke stad die veel te bieden heeft aan toeristen. De stad ligt direct aan het strand, waar je heerlijk kan vertoeven op een zonnige dag. Heb je zin in een beetje cultuur, ga dan het stadscentrum in. Hier vind je veel historische gebouwen om te bezichtigen en aan het einde van de dag plof je neer op een van de vele pleintjes die de stad rijk is en sluit je de dag af met lekkere Spaanse tapas en een glaasje sangria. Kortom, Almería heeft genoeg te bieden voor een zonnige vakantie aan de Middellandse Zee. 

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller

Waarom op vakantie naar Almería?

Een vakantie Almería boek je als je zin hebt in warme temperaturen, je vindt hier zelfs de meeste zonuren per jaar. Er is een heerlijke boulevard waar je kan flaneren en kunt genieten van het Spaanse leven. Maar vergeet ook het gebied buiten de stad zelf niet, want rondom Almería vind je prachtige natuur. Het bekendste natuurgebied ligt ten oosten van de stad, het natuurpark de Gabo de Gata-Níjar. Dit prachtige park is 38.000 m2 groot en bestaat uit bergen, stranden en wetlands. Een spectaculaire rotslijn met hoge kliffen, mooie baaien en grotten. En ten noorden van Amería vind je Desierto de Tabernas, de enige woestuin in Europa en filmlocatie van o.a. Indiana Jones. Dit uitgestrekte gebied is ook zeker een bezoekje waard.

Meer all inclusive vakantie landen
Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?