96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Spa in eigen huis!

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Ben jij net thuis van een vakantie in Griekenland of Spanje en heb je daar ultiem van de spa genoten? De kans is groot dat je het hier enorm mist. Het heerlijke tropische weer kunnen we helaas niet altijd meenemen naar Nederland, maar de spa-ervaring kun je hier zeker herbeleven. Ja, ook in Nederland zijn er honderden spa’s te vinden, maar waarom bouw je die rommelkamer in je woning niet op tot een spa? In dit artikel zullen we je vertellen hoe je dit doet!

De spa-ruimte

Je kunt zelf kiezen hoe je je spa-ervaring inricht. Kies je ervoor om een massagetafel in de ruimte te laten zetten zodat je partner je onbeperkte massages kan geven of houd je het simpel? Zorg er in ieder geval voor dat de kamer alles bevat wat je nodig hebt, zodat je tijdens je spa-dagje niet constant het gehele huis door hoeft te lopen. Zorg dat er handdoeken, geurkaarsen en wierook in de kamer aanwezig zijn. Zorg er ook voor dat al je verzorgingsproducten in de kast staan. Denk hier aan voetvijlen, massageolie, crèmes, scrubs en maskers.

Creëer sfeer

Kun je je nog herinneren hoe de sfeer in de spa-ruimte van je vakantieresort was? Probeer dit zoveel mogelijk na te bootsen. Denk hierbij aan rustgevende muziek en lekker ruikende eucalyptus. Deze elementen zullen je zo weer terugbrengen naar het resort. Ook de verlichting is iets wat sfeer creëert. Je kunt ervoor kiezen om theelichtjes neer te zetten, maar je kunt ook kiezen voor een kroonluchter voor meer sfeer. Er zijn veel verschillende opties. De keuze is natuurlijk aan jou en is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en budget.

Spa dagje!

Staat alles klaar? Begin je spa dagje dan met het reinigen van je gezicht en breng een masker aan. Terwijl het masker intrekt kun je je voeten lekker scrubben. Stap de douche in en reinig je masker af, was je haar, breng een haarmasker in en scrub je lijf. Na het douchen kun je je gezicht verzorgen met diverse serums en crèmes, lak je nagels en laat je masseren door je partner of huisgenoot.

Hoe leuk is het om je rommelkamer of logeerkamer om te toveren tot een spa! Het is erg belangrijk dat je je wat uurtjes vol rust en ontspanning inplant. In plaats van veel geld uit te geven aan een spa buiten de deur, vindt dit moment plaats in je eigen woning. Geniet ervan!

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor Allinclusive.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

EgypteSpanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Nederland, PortugalCuracao, Bora Bora, Dominicaanse republiek, Santorini, Aruba, Sharm el Sheikh, Malediven, Mexico

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?