96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Leg je reis vast en herleef het elke keer weer!

Esmeralda van Beek

Esmeralda van Beek

Op vakantie gaan is een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en om nieuwe plekken te ontdekken. Soms is het even tijd om te ontspannen, te genieten van leuke activiteiten en om nieuwe dingen te ontdekken. Of je nu kiest voor een stedentrip naar een wereldstad of een ontspannen vakantie aan het strand, op vakantie gaan biedt altijd de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen en herinneringen te maken. Als je deze herinneringen vastlegt kun je op elk ander moment je vakantiemomenten herbeleven. 

Beleef je vakantie opnieuw met een fotoalbum

Een foto album maken is een ideale en leuke manier om de vakantieherinneringen opnieuw te beleven. Met een tool zoals bijvoorbeeld Albelli die aanbiedt heb je geen kennis nodig van een fotobewerkingsprogramma, maar selecteer je eenvoudig jouw foto’s die je in het album terug wilt zien. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om achtergronden, teksten en illustraties toe te voegen. Heb je te weinig tijd? Dan kan je het werk altijd nog overlaten aan de smart assistant die je album automatisch vult.

Ga stapsgewijs te werk

Je zal niet de eerste zijn die ooit heeft geroepen om een fotoalbum te maken, maar nooit daadwerkelijk de moeite heeft genomen om dit écht te doen. Vaak wordt het gezien als heel veel werk, waardoor dit ‘klusje’ aan de kant wordt geschoven. Het hoeft echter niet zo complex te zijn als je stapsgewijs aan de slag gaat.

  1. Selecteer foto’s die je wilt gebruiken

Kies de foto’s die de belangrijkste momenten van je vakantie laten zien, zoals het bezoeken van bezienswaardigheden, leuke activiteiten doen en het samen zijn met vrienden of familie. Je kunt ook foto’s kiezen die de sfeer van de vakantie laten zien, zoals landschappen en omgevingen.

  1. Bepaal de volgorde

Bedenk hoe je de foto’s wilt laten volgen in het album. Sommige mensen kiezen ervoor om de foto’s chronologisch te laten volgen, terwijl anderen kiezen voor een thematische volgorde, zoals alle foto’s van bezienswaardigheden bij elkaar.

  1. Kies een lay-out, achtergrond

Bepaal de stijl van je fotoalbum. Vaak kan je een lay-out of een achtergrond uitkiezen om je album aantrekkelijker te maken en om het aan te kleden.  

  1. Voeg tekst toe

Ten slotte kun je ook nog tekst toevoegen aan de foto’s om de herinneringen nog beter vast te leggen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van data, plaatsnamen of korte opmerkingen over wat er op de foto te zien is.

Als je klaar bent met het maken van het fotoalbum, kun je het delen met vrienden en familie. Als je op vakantie bent geweest en je wilt de herinneringen bewaren, overweeg dan om een fotoalbum te maken. Het is een leuke manier om de vakantieherinneringen vast te leggen en te delen met anderen!

Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor vakantieboeken.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

EgypteSpanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Nederland, PortugalCuracao, Bora Bora, Dominicaanse republiek, Santorini, Aruba, Sharm el Sheikh, Malediven, Mexico

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

De leukste vakantietips

Eindelijk, de langverwachte vakantie is aangebroken! Zeg maar dag tegen de dagelijkse sleur en hallo tegen nieuwe avonturen. Kies je liever voor een culturele reis,

Lees Meer
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?