Vakantie Positano

Tussen de grotere steden Salerno en Napels is het prachtige stadje Positano te vinden. Volgens de verhalen is deze stad gesticht door de Griekse god van de zee, Poseidon. Dat deze god uitgerekend voor deze locatie gekozen heeft, is niet zonder reden. Positano is gelegen aan de Amalfikust en is daardoor echt geweldig gelagen. Je geniet hier van een prachtige kustlijn en van de fraaie Tyrreense Zee. Maar, daar blijft het niet bij. Het stadje zelf is namelijk ook een lust voor het oog. Positano kenmerkt zich door een unieke bouwstijl, door een oud centrum en door vele bezienswaardigheden. De gele kerk van Santa Maria Assunta is daar een van de voorbeelden van. Tevens is Positano een prima uitvalsbasis, bijvoorbeeld om de stad Napels en/of het eiland Capri te ontdekken. Ten opzichte van de stad Napels is het in Positano bovendien een stuk rustiger.

All inclusive vakantie Positano

De badplaats Positano leent zich uitstekend voor een heerlijke zon, zee en strandvakantie. Dit is voornamelijk te danken aan de ligging aan de Amalfikust. Deze kustlijn staat te boek als een van de mooiste kustlijnen ter wereld. Volledig terecht. Ook bij het stadje Positano geniet je van talloze zandstranden waarop je heerlijk tot rust kunt komen. Tijdens je all inclusive vakantie in Positano kom je sowieso lekker tot rust. In je hotel of resort kun je lekker eten en drinken, kun je heerlijk bijkomen en gebruikmaken van de (vele) faciliteiten. Daarnaast geniet je tijdens een allinclusive vakantie in Positano van het aangename klimaat. Gedurende de periode van het voorjaar tot en met het najaar is het hier aangenaam vertoeven. Wel zou je een keuze moeten maken tussen de vele leuke stranden bij dit stadje. Onder meer Laurito Beach, Arienzo Beach en Spaggia Grande Beach zijn aanraders.

Goedkope Positano vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken
De Amalfikust is over het algemeen een vrij dure regio om vakantie te vieren. Om één of andere reden valt dit voor het stadje Positano echter enigszins mee. Het is zeker niet de goedkoopste bestemming in Italië, maar het is ook niet de duurste bestemming. Zeker als je buiten het hoogseizoen om naar dit leuke stadje gaat, betaal je niet de hoofdprijs. En wil je per se in Positano van de all inclusive formule genieten? Dan zit je op deze website goed. Op deze website vind je namelijk de beste all inclusive vakantie deals voor naar Positano. Met deze deals bespaar je het nodige geld en ben je van een heerlijk verblijf in/bij dit stadje verzekerd. Om nog meer geld te besparen, kun je ook naar een last minute all inclusive deal kijken. Met zo’n deal bespaar je nog meer geld en kun je direct beginnen met het inpakken van je koffers.
Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller

All inclusive resort boeken naar Positano

    Optimaal genieten in Positano doe je in een all inclusive resort. Dit begint al bij aankomst op Napels Airport. Een shuttle staat op je te wachten en brengt je veilig naar je hotel of resort. In het luxe resort in Positano gaan direct alle deuren voor je geopend. Je geniet van een uitmuntende service, van overheerlijk eten en drinken en van de nodige faciliteiten. Zo bestaan er in Positano meerdere luxe all inclusive resorts met een eigen zwembad en/of een eigen privé strand. Tijdens de dag hoef je bovendien niet je portemonnee op zak te hebben en hoef je nergens aan te denken. Ondertussen geniet je wel van dit fraaie stadje, van de prachtige Amalfikust en van het heerlijke weer. In de zomerperiode is het bij dit stadje droog en heet, terwijl het ook in het voor- en najaar erg aangenaam is. Voldoende reden dus om een all inclusive resort in Positano direct te boeken.
    Meer vakantielanden
    Partners van Allinclusive.nl
    Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?