96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Een all inclusive golfvakantie

Picture of Esmeralda van Beek

Esmeralda van Beek

Het is weer bijna tijd om je zomervakantie te boeken. Even twee of misschien wel drie weken weg naar de zon. Je kan kiezen voor een vakantie op de camping, een rondreis met backpacken of je kan kiezen voor een all inclusive resort. Je hoeft hier helemaal nergens aan te denken, want alles is voor je geregeld. Je kan de hele dag door eten en drinken en je kan onbeperkt naar het zwembad. Wat wil je nog meer? Jij wil dit jaar wel een all inclsive vakantie, maar dan een all inclusive golfvakantie. Je bent een fanatieke golffanaat en het lijkt jou wel wat om op een golfvakantie te gaan om nieuwe golfgebieden te ontdekken. In dit blog vertellen we je meer over bestemmingen voor een all inclusive golfvakantie.

Dominicaanse Republiek

Als je op zoek bent naar de ultieme all inclusive golfvakantie dan moet je zonder twijfel naar de Dominicaanse Republiek. Dit land staat bekend om de prachtige resorts en golfbanen en biedt verschillende all inclusive opties. Denk aan luxe hotels, maar ook gewone accommodaties waar alles in zit. Wil je naar een van de beste golfbanen in de Dominicaanse Republiek? Ga dan naar Punta Espada Golf Club. Deze baan is ontworpen door Jack Nicklaus en de baan staat bekend om de uitdagende holes en het prachtige uitzicht. Je kan er ook golf club fitting scoren als aandenken.

Mexico

Trekt de Dominicaanse Republiek je niet zo? Dan kun je er ook voor kiezen om naar Mexico te gaan. In Mexico liggen een aantal golfbanen, waaronder de El Camaleon Mayakoba Golf Club die de beste ter wereld is. Besluit je in Mexico op een all inclusive golfvakantie te gaan? Dan heb je vaak ook toegang tot een privéstrand.

Europa

Wil je niet zo ver reizen? Dan heb je ook nog opties binnen Europa. Denk aan Spanje en Portugal, beide populaire golfbestemmingen. Je hebt in deze landen genoeg all inclusive resorts die je ook toegang bieden tot hele mooie golfbanen. Als je op een van de beste banen van Europa wil golfen dan is de Costa del Sol aan te raden en dan de golfclub Valderrama.

Pakketten

Heb je je bestemming gevonden? Dan is het zinvol om goed te kijken naar de pakketten van de all inclusive vakantie. Het is fijn om vooraf te weten wat er wel en niet inbegrepen zit. Sommige pakketten bevatten alleen maaltijden en drankjes, terwijl anderen ook toegang tot de golfclub hebben. Zorg ervoor dat je dit van tevoren goed hebt uitgezocht zodat je tijdens je vakantie niet voor verassingen komt te staan.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor vakantieboeken.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

EgypteSpanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Nederland, PortugalCuracao, Bora Bora, Dominicaanse republiek, Santorini, Aruba, Sharm el Sheikh, Malediven, Mexico

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?