96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Top 6 campings in Nederland met glijbanen en zwemparadijs

Camping met zwemparadijs en glijbanen
Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Als je op zoek bent naar een camping met zwembad en glijbanen, dan ben je hier aan het juist adres. Wij hebben namelijk een aantal leuke campings gevonden die een zwembad hebben met één of meerdere glijbanen. Zo kunnen jullie, samen met de kinderen, genieten van prachtig glijbanen.

Of je nu op vakantie gaat met kleine kinderen of met kinderen die al wat ouder zijn. Ze willen zich natuurlijk wel kunnen vermaken op vakantie. Een camping met zwemparadijs geeft uren aan plezier voor jong en oud.

Lees snel verder om te ontdekken waar je een camping met zwemparadijs kunt vinden voor de zomervakantie.

1. Camping Duinrell, Wassenaar

Het Tikibad van Duinrell is natuurlijk sinds jaar en dag al een begrip in Nederland. Bij dit zwembad heb je ook een camping. Je kunt een vakantie boeken op de camping en dan zit je naast één van de grootste en mooiste zwemparadijzen van Nederland.

Het Tikibad van Duinrell heeft maar liefst 21 glijbanen voor de hele familie. Lang, hoog, veel bochten, snel, tollend, met band, zonder band, in het donker, met geluid. Zo gek als je het bedenken kunt. Het is wel aanwezig in het Tikibad. Het Tikibad is de bekendste attractie die je kunt vinden op de camping Duinrell.

Wanneer je een vakantie naar de camping van Duinrell gepland hebt, dan heb je niet meteen toegang tot het Tikibad. Tegen betaling kun je namelijk het bad wel in. Bezoekers van de camping krijgen wel toegang tegen een beperkt bedrag.

Camping Duinrell – youtube

2. De Twee Bruggen, Winterswijk-Miste

Deze camping in het Achterhoekse plaatsje Miste is een vijfsterren, kindervriendelijke familiecamping die omringd is met hele oude boerderijen en een prachtig landschap.  Je kunt hier een luxe stacaravan huren en je hebt alles binnen handbereik. Ook het centrum van Winterswijk is niet ver weg.

Het zwembad op deze camping is voorzien van 4 glijbanen. Er zijn verschillende glijbanen waar je, samen met je kinderen urenlang plezier kunt maken. Glijbanen die rechtdoor, steil naar beneden gaan, ronddraaiend. Het is allemaal aanwezig op deze camping.

Als je een camping met glijbanen zoekt in Nederland, dan kun je bij de Twee Bruggen je hart ophalen. Het is een relatief klein camping, maar dit doet niet onder aan het plezier dat je er gaat beleven met je gezin. Als ouder kun je vanaf de zijkant alles goed in de gaten houden. Het is namelijk erg overzichtelijk en veilig ingericht.

Vakantiepark De Twee Bruggen – youtube

3. Camping Wedderbergen – Wedde

Dit is een camping met een zwemparadijs. Voor iedereen die houdt van zwemmen is dit een prachtige plek. Er zijn verschillende soorten glijbanen te vinden. Van glijbanen voor de allerkleinsten tot aan glijbanen die volwassenen zelf leuk vinden.

De camping is gelegen in het rustige, Groninger land op 3 kilometer van het dorpje. Het zwemparadijs bevindt zich in het midden van het park en is op loopafstand voor iedereen te bereiken. Als gast van de camping kun je gratis gebruikmaken van de zwemfaciliteiten op dit park.

Op deze camping met glijbanen kan iedereen in Nederland zijn hart ophalen. De zomervakantie kun je met veel plezier doorbrengen op Camping Wedderbergen in Groningen. Rust voor ouders en kinderen kunnen zich uren vermaken in het water.

Camping Wedderbergen Waterspeeltuin – Youtube

4. Camping Ackerstate – Voorhuizen

Deze camping met glijbanen ligt midden in Nederland tegen de rand de Veluwe aan. Het is een wat kleinere camping en heeft daarmee ook wat kleinere zwemfaciliteiten. Het park is voorzien van een binnen- en buitenzwembad.

Het binnenzwembad is voorzien van twee glijbanen waarmee de kinderen hun hart op kunnen halen. De Super Glider en Cracy Cone zijn twee totaal verschillende glijbanen en dat maakt het leuk. Je glijdt door een dichte tunnel of komt door een grote trechter. In allebei gevallen is er veel plezier te beleven.

Het buitenbad is nog voorzien van een stroomversnelling. Het is geen camping met een groot zwemparadijs, maar voor mensen die van een wat kleinere camping houden, de perfecte plek om de zomervakantie door te brengen. De kleinere camping en het wat kleinere zwembad zorgen niet voor minder plezier.

Camping Ackersate – Youtube

5. Camping De Pallegarste – Marienberg

Deze camping is gelegen in een landelijke omgeving in Twente tussen Hardenberg en Vroomshoop. Op deze camping met glijbanen kan iedereen in Nederland zich vermaken. Van de kleinste avonturiers tot de wat oudere kinderen.

Dit is een camping met een zwemparadijs bij het buitenzwembad. Het buitenzwembad heeft 2 verschillende zwembaden. Het ene zwembad is bedoeld om baantjes te trekken of rustig te zwemmen, het andere zwembad is om plezier te maken met de glijbanen.

Terwijl je als volwassene lekker baantjes aan het trekken bent of in de ligstoel langs de kant ligt, vliegen die kinderen heerlijk van de glijbaan. Op deze camping met zwemparadijs is alles lekker overzichtelijk. Je kunt de kinderen goed in de gaten houden vanaf de kant.

Camping de Pallegarste – Youtube

6. Camping De Schatberg – Sevenum

Voor iemand die zwemplezier wil hebben op vakantie is deze camping een prachtige oplossingen. Op deze camping vind je namelijk een natuurbad, een buitenbad en een binnenbad. Opties genoeg voor de waterratten onder ons.

Bij het buitenbad bevindt zich de glijbaan van dit zwembad. Deze gesloten glijbaan komt van een behoorlijke hoogte. Voor de snelheidsduivels onder ons kun je dus lekker snelheid maken, als je van de glijbaan naar beneden glijdt. Het binnenbad en natuurbad hebben geen glijbaan.

De glijbaan zelf komt uit in een apart badje en niet in het grote bad. Dit zorgt voor rust en veiligheid. Er zullen nooit mensen voor de uitgang van de glijbaan zwemmen. Op deze manier is het voor de wat kleinere kinderen ook veilig glijden en opstaan. De kleineren onder ons hebben vaak wat meer tijd nodig om weg te komen bij de glijbaan.

Camping de Schatberg – Youtube

7. Camping De Vogel – Hengstdijk

Deze camping met glijbanen ligt het Zeeuwse plaatsje Hengstdijk. Iedereen die van water en glijden houdt, kan hier zijn hart ophalen. Op de camping kun je in natuurwater zwemmen, maar er is ook een binnen- en buitenzwembad. Keuze genoeg als je lekker in het water wilt liggen.

Deze camping met zwemparadijs heeft verschillende glijbanen. Het echte zwemparadijs bevindt zich in het binnenzwembad. Hier kunnen kleine en grote kinderen genieten van een aantal glijbanen. In de slingerende glijbanen kunnen ze lekker snelheid maak. Uren plezier maken voor jong en oud.

Ook bij het buitenzwembad bevindt zich een grote glijbaan waar iedereen met veel plezier van af kan glijden. De camping is niet zo heel groot, dus iedereen kan eenvoudig, lopend naar het zwembad komen.

Camping de vogel – Youtube

8. Camping Marveld – Groenlo

In de Gelderse Achterhoek vindt u camping Marveld. Deze camping is al sinds jaar en dag een begrip. Voor de liefhebbers van glijbanen valt het hier meer dan genoeg te beleven. Zowel binnen, als buiten.

Recentelijk heeft Marveld een grote wildwaterbaan toegevoegd aan het zwembad. Hij begint in het binnenzwembad, gaat naar buiten en komt weer terug naar binnen. Ook vind je hier een grote glijbaan waar je met een band af moeten. Daarnaast bevindt zich in het subtropische deel nog een kleine glijbaan, geschikt voor de wat kleinere kinderen.

 Het zwembad met wildwaterbaan is voor campinggasten gratis toegankelijk. Het zwembad bevindt zich vooraan in het park bij de receptie. Vanuit het hele park is het zwemparadijs met glijbanen op deze camping lopend te bereiken. Wil je zonder verblijf op de camping hier zwemmen? Dan betaal je per persoon entree.

Alle glijbanen Camping Marveld – Youtube

Camping met zwembaden in Nederland: onze eindconclusie

Met het kiezen van een van deze campings maakt iedere glijbaan liefhebber een goede keuze. Of je nu een camping wilt met een simpele glijbaan, of je wilt naar een camping met een waar zwemparadijs, het is allemaal mogelijk.

Met een camping uit dit overzicht maak je de juiste keuze voor de zomervakantie. Je kunt lekker ontspannen langs de kant, terwijl de kinderen van glijbaan vliegen en plezier maken in het water. Mocht je al volwassene ook graag van de glijbaan gaan, bijna alle glijbanen kun je als volwassene ook prima vanaf glijden.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor Allinclusive.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

EgypteSpanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Nederland, PortugalCuracao, Bora Bora, Dominicaanse republiek, Santorini, Aruba, Sharm el Sheikh, Malediven, Mexico

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?