Vakantie Alaska

Alaska is één van de vijftig staten van Amerika en tevens de grootste. De staat grenst in het oosten aan Canada en wordt verder omringd door de Grote Oceaan, de Beringzee en de Noordelijke IJszee. De hoofdstad is Juneau, dit is de enige hoofdstad in Amerika die alleen met schip of vliegtuig te bereiken is. Zeg je vakantie Alaska, dan zeg je nationale parken, walvissen  spotten, beren en het noorderlicht. Volg tijdens je vakantie in Alaska de Dalton Highway, route 11. Deze route van 666 km doorkruist een gebied van dichte naaldbossen, hoge bergtoppen en uitgestrekte vlaktes. Deze route zal je vakantie Alaska zeker weten bijzonder maken. Met deze route trotseer je alle elementen en soms kom je dagen lang niemand tegen. Beloof ons dat je ook de Yukon Route aflegt en het Wildlife Conservation Center bezoekt. Een bezoek aan het natuurreservaat kun je combineren met een cruise op Portage Lake om de prachtige Portage Gletser van dichtbij te zien. Jouw vakantie Alaska wordt een reis om nooit te vergeten! Boek je vliegticket en bezoek deze ruige regio van Amerika.

Goedkope Alaska vakanties in 2023

Goedkoop op vakantie naar Alaska? Dat is zeker mogelijk. Je kan namelijk gaan backpacken door dit ruige land. Backpack op je rug en met de bus en ferry naar de hoogtepunten van Alaska. Je vindt in Alaska veel campgrounds waar je goedkoop jouw tent kan opzetten. Uiteraard kan je ook verblijven in hostels en B&B’s. Als je liever Alaska ontdekt vanuit een vaste plek, boek dan lekker een all inclusive vakantieresort op Alaska. Alaska telt zoveel nationale parken en hoogtepunten dat je dit onmogelijk in één reis kan bekijken. Stippel jouw reis van tevoren goed uit en zoek naar goedkope vliegtickets. Boek een dagtour naar één van de vele nationale parken, een dag op de oceaan op zoek naar walvissen of ga voor een paar dagen naar het schiereiland Kenai. Op Kenai kan je op een relatief klein oppervlakte alle Alaska ervaringen beleven. 

Bekijk direct de volgende deals in Alaska

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken

Op vakantie naar Alaska

Een vliegticket boek je van Amsterdam naar Anchorage, veelal met een tussenstop in Reykjavik. Een mogelijkheid is om de rest van de dag bij te komen van de lange vlucht en de volgende dag te vertrekken richting Homer, dit is het meest westelijke punt van Noord-Amerika waar je met de auto kunt komen. Misschien kom je onderweg wel oog in oog te staan met wildlife! Vanuit Homer kun je een fantastische excursie naar de grizzlyberen in Katmai National Park boeken. Je vliegt dan samen met een ervaren gids in een bushplane naar de overkant van de baai om op zoek te gaan naar de bruine beer. Je kunt de reis vervolgen naar Seward, onderweg heb je een grote kans om elanden te zien. In Seward kan je een dagexcursie boeken naar Exit Glacier, een gletsjer die je kan beklimmen via een steil pad. Aan de top word je inspanning beloont met een prachtig uitzicht over Harding Icefield. Dan door naar Fairbanks waar je de mogelijkheid hebt om de poolcirkel te bezoeken. Je kunt ervoor kiezen om je vakantie Alaska af te sluiten met een wildwaterraft in Delani National Park, gaaf! De weg hiernaar toe is ook prachtig, door bossen en langs bergen.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller

Waarom op vakantie naar Alaska?

    Alaska is het land van de ongerepte natuur, hoge bergen, vulkanen en de grootste gletsjers. Een echte droom voor actieve vakantiegangers die van de ruige natuur houden. Uitgestrekte wildernissen, kans om wilde dieren te spotten en oogverblindende landschappen, waar je ook kijkt. Alaska is een plek in de wereld waar je je thuis zult voelen als je houdt van winterlandschappen, meren, ijsvlaktes, regenwouden en toendra’s. Zo veelzijdig is Alaska. Plus je hebt een grote kans om een grizzlybeer of ijsbeer te spotten. Vergeet ook een bezoekje aan een van de vele hotsprings niet, de ultieme ontspanning na een actieve dag in de natuur. En om je vakantie naar Alaska helemaal compleet te maken boek je een helikoptervlucht. Het prachtige ruige landschap vanuit de lucht zien is magisch. Je kunt wel zeggen dat een vakantie naar Alaska werkelijk een onvergetelijke ervaring is. 

    Meer all inclusive vakantie landen
    Partners van Allinclusive.nl
    Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?