Verre vakantie

Heb je de vakantielanden in Europa inmiddels wel gezien? Of is er sprake van een speciale gelegenheid? In beide gevallen is een verre vakantie een geweldige optie. Zo’n reis is duurder dan een reis in Europa, maar is hoe dan ook onvergetelijk. Tijdens een verre reis kom je immers op de meest unieke bestemmingen uit.

Verre reizen

Het maken van verre reizen is absoluut een aanrader. Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen en waar je vroeger mogelijk alleen maar van had kunnen dromen.

Ook is het geweldig dat je kennismaakt met andere culturen. De culturen in Europa ken je mogelijk nu al, maar hoe zit het bijvoorbeeld met de Latijns-Amerikaanse cultuur? Of met de cultuur in Azië of in Afrika? Elk continent is op zijn eigen manier uniek en heeft daardoor het nodige te bieden.

Bijkomend voordeel: je kunt uit heel veel verre bestemmingen kiezen. Verderop voorzien we je nog van een top 10 van verre reizen, maar het is vooral voor jou van belang om goed op onderstaande zaken te letten:

 • Reisgezelschap. Wil je verre reizen met je gezin maken? Dan moet je goed naar de samenstelling van je gezin kijken, inclusief de leeftijden. Als je nog vrij jonge kinderen hebt, is een actieve vakantie op een verre bestemming mogelijk niet ideaal.
 • Kosten. Als je een verre reis wilt maken, moet je hoe dan ook in de buidel tasten. Dit komt alleen al door de vliegtickets. Je moet veelal een flinke afstand afleggen, waardoor de prijs van de tickets relatief hoog ligt. Daarnaast is de kans groot dat je tijdens een verre reis maar direct voor het beste van het gaat. Dat zie je ook terug in het kostenplaatje.
 • Reisperiode. Wil je naar een van de tropische kuuroorden aan de andere kant van de wereld? Dan is het des te belangrijker dat je naar de reisperiode kijkt. Aan de andere kant van de wereld kan sprake van het regenseizoen zijn, waardoor je vakantie letterlijk en figuurlijk in het water kan vallen. Check dus goed wat per bestemming de beste reisperiode is.
 • Overige aandachtspunten. Als je een verre reis wilt maken, zijn er nog meer punten waar je rekening mee moet houden. Je moet bijvoorbeeld goed nagaan of je voor het betreffende land een visum nodig hebt. Ook moet je goed nagaan of je voor het betreffende land vaccinaties nodig hebt.

 

Bekijk direct de goedkoopste verre vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197AanbiedingenBekijken

Veel mogelijkheden

Heb je de wens om een verre reis te maken? Dan heb je in ieder veel geval voldoende om uit te kiezen. Dat is onder meer te danken aan de reisorganisaties die verre reizen aanbieden. Deze organisaties richten zich hier veelal in het specifiek op, waardoor je van een geweldig aanbod verzekerd bent. Ook kun je hierbij een beroep op de specialisten en kennis van de organisatie zelf.

Verder is het fijn dat je uit oprecht veel bestemmingen kunt kiezen. Je kunt naar Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Oceanië, Midden-Amerika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Om maar wat voorbeelden te noemen. In deze regio’s zijn ook meerdere landen te vinden, waarbij de verschillen tussen de landen soms fors kunnen zijn. Mede daardoor is het wellicht leuk om een rondreis te maken.

Zou je graag op een verre vakantie willen gaan? Dan is het wel zaak om goed naar het kostenplaatje te kijken. Hoeveel geld wil en kun je uitgeven aan je komende verre vakantie? Indien je voor een goedkope verre reis wilt gaan, heb je ook daar voldoende mogelijkheden voor. Via onze website kun je bijvoorbeeld goedkope verre reizen boeken.

Hoe je een goedkope verre reis bij ons kunt boeken? Dit doe je simpelweg door te profiteren van een van de all inclusive deals op deze website. Met deze deals kun je goedkoop op vakantie, waarna je op de bestemming nergens omkijken naar hebt. Met alle dank aan de all inclusive formule.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen

Verre reizen top 10

Zie je een verre reis nu al helemaal zitten? Graag wijzen wij je dan op deze verre reizen top 10. Mogelijk zie je direct de gedroomde vakantiebestemming in dit lijstje staan:

 1. Zuid-Afrika. Zuid-Afrika is een van de mooiste landen ter wereld. Dit is aan de ligging, natuur en flora en fauna te danken. Ook zijn de mensen hier uiterst vriendelijk en zijn her en der de invloeden van Nederland nog goed zichtbaar.
 2. Verenigde Staten van Amerika. Dit is uiteraard een van de meest unieke vakantiebestemmingen ter wereld. Dat komt vooral doordat de VS een reusachtig land is. Hoe je je verre vakantie in dit land in gaat delen, is dan ook volledig aan jou.
 3. Costa Rica. Over een waar kuuroord en prachtig land gesproken. Dat is Costa Rica absoluut. In dit land kun je heerlijk aan het strand liggen, maar je kunt je ook in de cultuur verdiepen. Ook vind je in dit land prachtige natuurgebieden, waaronder het tropisch regenwoud.
 4. Japan. Japan is een land met een unieke cultuur en ligging. De Japanners zelf zijn in hun gedrag eveneens uniek, terwijl het land ook nog eens vrij fors is. Dit biedt voldoende mogelijkheden om een prachtige reis naar dit land te maken.
 5. Indonesië. Het vakantieland Indonesië is onder Nederlandse toeristen steeds populairder geworden. Dit geldt voor bijvoorbeeld Bali, maar ook voor andere eilanden van dit prachtige land. Indonesië heeft in ieder geval voldoende te bieden.
 6. Chili. In Zuid-Amerika is het indrukwekkende land Chili gelegen. Dit land is een lust voor het oog en heeft het nodige te bieden. Bovendien is het vanuit Chili mogelijk om naar andere Zuid-Amerikaanse landen te reizen.
 7. ABC– Wil je tijdens je verre vakantie lekker tot rust komen? Dan vormen de ABC-eilanden een prima optie. Op Aruba, Bonaire en Curaçao is het simpelweg heerlijk vertoeven.
 8. Australië. Vind je het niet erg om echt lang in het vliegtuig te zitten? Dan is een verre vakantie naar Australië aan te raden. Dit land is simpelweg niet te vergelijken met een ander land op de wereldbol.
 9. Verenigde Arabische Emiraten. Dompel je je graag onder in een andere cultuur? Dan zit je hiervoor goed in de Verenigde Arabische Emiraten. Dit land bestaat uit zeven verschillende emiraten, waarvan Dubai en Abu Dhabi verreweg de populairste zijn. De overige 5 emiraten zijn het bezoeken echter ook meer dan waard.
 10. Thailand. Dat wat voor Indonesië geldt, geldt ook voor Thailand. Ook dit land is erg populair onder Nederlanders geworden, mede door de diversiteit. De stad Bangkok is bijvoorbeeld niet te vergelijken met de kustlijn van Thailand.

 

Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?