Verrassingsreis

Het aanbod van reizen is door de jaren heen onwijs gevarieerd geworden. Je kunt kiezen uit honderden bestemmingen, meerdere soorten reizen en meerdere reisformules. Weet jij zelf hierdoor niet zo goed meer wat je leuk vindt? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ligt de oplossing voorhanden: een verrassingsreis.

Bij een verrassingsreis heb je geen idee waar je naar toe gaat. Het enige dat je te horen krijgt, is waar je je hoe laat moet melden. Dit is in veel gevallen een luchthaven, waarna je pas op de luchthaven te horen krijgt waar je naar toe gaat. Met een beetje geluk krijg je van tevoren wel te horen wat je precies mee moet nemen. Het maakt nogal wat uit of je naar Spanje of naar IJsland gaat.

Verrassingsreis boeken

Het leuke is dat een verrassingsreis op tal van manieren ingestoken kan worden. Je kunt voor een verrassingsreis stedentrip kiezen, maar ook voor een zonnige verrassingsreis. Door voor zo’n verrassingsreis te kiezen, kom je in ieder geval op unieke plekken uit.

Wil je bijvoorbeeld een stedentrip in Europa maken? Dan denk je waarschijnlijk al snel aan gangbare steden, zoals Barcelona, Rome en Londen. Door voor een verrassingsreis stedentrip te kiezen, kom je echter in hele andere steden uit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Warschau, Boedapest, Ljubljana en Split.

 

Bekijk direct de goedkoopste verrassingsreis

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken

Waarom voor een verrassingsreis kiezen?

Met name in de afgelopen jaren zijn de verrassingsreizen populair geworden. Dat is onder meer aan de onderstaande redenen te danken:

Je hebt geen last van keuzestress

Als je geheel zelfstandig een vakantie wilt boeken, kun je last van keuzestress krijgen. Kijk maar eens naar de vele deals op deze website. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Kies je voor een verrassingsreis? Dan heb je daar helemaal geen last van.

Veel voorpret

Door voor een verrassingsreis te kiezen, ervaar je voorpret. Ga je bijvoorbeeld met vrienden of familie zo’n reis maken? Dan is het super leuk om op voorhand te fantaseren waar jullie naar toe gaan. Mogelijk kunnen jullie zelfs een leuke weddenschap hiervoor afsluiten.

Je hoeft niks te regelen

Als je voor een verrassingsreis kiest, hoef je zelf niks te regelen. Het enige dat je hoeft te doen, is de reis te boeken en je tas/koffer in te pakken. Vervolgens meld je je op de afgesproken dag op de afgesproken plek. De rest is allemaal voor je geregeld.

Je beleeft unieke vakanties

Met een verrassingsreis beleef je absoluut unieke vakanties. Dit komt onder meer doordat je op plekken uitkomt waar je anders niet naar toe zou gaan. Dat heeft puur met bovenstaand verhaal te maken. Mede daarom is het zelfs super leuk om meerdere keren op een verrassingsreis te gaan. Je komt dan meerdere keren op geweldige plekken uit.

Je hebt geen verwachtingen

Weet je wat ook zo leuk is aan een verrassingsreis? Dat je geen verwachtingen hebt. Het gevaar van het hebben van verwachtingen is dat ze niet helemaal uitkomen. Aangezien je bij een verrassingsreis sowieso geen verwachtingen hebt, kan het niet tegenvallen.

Bijkomend voordeel: het kan geen kwaad om de controle even uit handen te geven. Leg je lot gewoon eens in de handen van andere en wacht af waar je dit tot brengt. Grote kans dat je na de verrassingsreis maar al te blij bent dat je de controle uit handen hebt gegeven.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen

Hoe kun je een verrassingsreis boeken?

Het boeken van een verrassingsreis is niet al te lastig. Ten eerste moet je naar de website van een van de aanbieders gaan. In ons land zijn inmiddels meerdere specialisten actief die talloze soorten verrassingsreizen aanbieden.

Ten tweede is het zaak om je voorkeuren aan te geven. Je kunt bijvoorbeeld aangeven hoelang je weg wilt, wat je van de bestemming verwacht en welke andere wensen je hebt. Aan de hand van die wensen zorgt de aanbieder voor de leukste verrassingsreis. Bij het aangeven van je wensen kun je ook een keuze maken tussen bijvoorbeeld een reis met de auto, trein of vliegtuig.

Vervolgens kun je de boeking definitief maken. Vanaf dat moment heb je het eigenlijk niet meer voor het zeggen. De aanbieder gaat voor je aan de slag en boekt voor jou, en je reisgezelschap, de verrassingsreis. Voordat de aanbieder dit kan doen, moet je wel nog persoonlijke gegevens invullen.

Nadat je dit hebt gedaan, ontvang je van de aanbieder alle informatie. Hierbij kun je denken aan de factuur met daarop alle kosten, maar ook aan de vertrekdatum. Daarbij staat ook alvast vermeld hoe laat je je waar moet melden.

Vanaf dat moment hoef je nog maar twee dingen te doen. Ten eerste moet je je koffer/tas inpakken en ten tweede kun je vooruitkijken naar de vakantie. Aangezien je geen idee hebt waar je naar toe gaat, is dit super leuk en spannend. Veel plezier alvast.

Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?