Tropische vakantie

We leven in Nederland in een prachtig land, maar dit land verdient niet het predicaat ‘tropisch’. Als we het over tropische landen hebben, denken we toch al direct aan overzeese bestemmingen. Of denk jij direct aan een tropisch eiland? Ook dat is een hele logische gedachtegang.

Feit is dat een tropische vakantie veel mensen aanspreekt. Dit komt doordat je op tropische vakantiebestemmingen van bepaalde zekerheden uit kunt gaan. Denk hierbij aan lekker weer, een lekkere ‘vibe’ en ook een fraaie omgeving.

Wil jij daarom zelf ook van een tropische vakantie genieten? Check dan eerst de all inclusive deals op deze website. Met deze deals kun je goedkoop van een tropische vakantie genieten op een van de tropische vakantiebestemmingen. Tussen welke bestemmingen je zoal kunt kiezen? Hieronder kun je de nodige inspiratie op doen voor een geweldige tropische vakantie.

Allinclusive deal tropische vakantie

Three Corners Rihana
El Gouna, Egypte
4.4 (200+ Reviews)
4.4/5

€653

Vista Sol Punta Cana
Punta Cana, Dominicaanse Republiek
3.9 (200+ Reviews)
3.9/5

€1640

Coral Strand
Beau Vallon, Seychellen
4.1 (200+ Reviews)
4.1/5

€1521

Sea Breeze Beach House
St. Lawrence, Barbados
4.6 (200+ Reviews)
4.6/5

€4555

Mulia Villas
Bali, Indonesië
4.0 (200+ Reviews)
4/5

€2367

Riu Tequila
Playa del Carmen, Mexico
4.7 (200+ Reviews)
4.7/5

€1034

Tropische vakantiebestemmingen

Is vakantie voor jou hét moment om even lekker tot rust te komen? Wil je dit graag doen in een relaxte en fraaie omgeving? Dan kom je al snel uit op een van de tropische vakantiebestemmingen. Om je met je komende vakantie een handje te helpen, zetten wij alvast leuke tropische vakantiebestemmingen voor je op een rijtje:

  • Maleisië. Dit is absoluut een van de mooiste en meest verrassende landen ter wereld. De hoofdstad, Kualu Lumpur, is niet tropisch te noemen, maar veel andere gebieden wel. Een van de beste voorbeelden hiervan is Langkawi. Als je op deze eilandengroep verblijft, heb je het idee dat je in het paradijs aanwezig bent.
  • Mauritius. Mauritius verdient absoluut het predicaat ‘tropisch’. Dit eiland is prachtig, is in de Indische Oceaan gelegen en beschikt bijvoorbeeld over alleen maar parelwitte zandstranden. De binnenlanden op dit kleine eiland zijn eveneens indrukwekkend, waardoor je je tropische vakantie vrij divers in kunt vullen.
  • Malediven. Als we het over een tropische vakantiebestemming hebben, kunnen we de Malediven uiteraard niet overslaan. De tropische eilanden die tot de Malediven behoren, zijn stuk voor stuk paradijselijk. Je geniet hier van parelwitte zandstranden, prachtige palmbomen, heerlijk weer en azuurblauw water. Ook de accommodaties op de Malediven zijn uniek te noemen.
  • Zanzibar. Ook in Afrika vind je meerdere tropische vakantiebestemmingen, waarvan Zanzibar volgens ons het beste voorbeeld is. Dit tropische eiland behoort officieel tot Tanzania en is een lust voor het oog. Dit is te danken aan de vele fraaie stranden, maar ook aan de prachtige natuur op het eiland. Verder geniet je op dit eiland van een unieke cultuur en heerlijk eten.
  • ABCeilanden. Uiteraard mogen/kunnen de ABC-eilanden niet in dit lijstje ontbreken. Op Aruba, Bonaire en Curaçao is het simpelweg heerlijk vertoeven. Je geniet van het tropische weer, de fraaie omgeving en de vriendelijke mensen. Bovendien zijn deze drie eilanden allemaal op hun eigen manier uniek. Het is daardoor zelfs leuk om naar alle drie de eilanden toe te gaan.
  • Bali. In de afgelopen jaren is Bali geliefd geworden onder toeristen. Hier trekken veel backpackers naar toe, maar ook mensen die tot rust willen komen. In dit tropische gebied kun je in ieder geval van alles zien, doen en beleven. Je geniet bovendien in veel gevallen van lekker weer, maar check wel even goed wat de beste reistijd is.
  • Bahama’s. De Bahama’s horen in het rijtje van de Malediven en Mauritius thuis. Net zoals die eilanden zijn ook de Bahama’s prachtige, tropische eilanden. Deze eilandengroep is in de buurt van Amerika gelegen en is voor rijke Amerikanen de vaste uitvalsbasis. Je vakantie op de Bahama’s is hoe dan ook een unieke belevenis, mede door de geweldige omgeving.
  • Mexico. We blijven nog even in de buurt van de Verenigde Staten van Amerika. Meerdere delen van Mexico verdienen namelijk ook het predicaat ‘tropisch’. Dit geldt bijvoorbeeld van Cancun. Deze badplaats is op het schiereiland Yucatan gelegen en ligt als het ware midden in de Caraïbische Zee. Alleen dat gegeven is al voldoende reden om hier een bezoekje aan te brengen.

 

Bekijk direct de goedkoopste tropische vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken

Tropische all inclusive vakanties in Europa

Zijn de tropische vakantiebestemmingen alleen overzees te vinden? Nou, daar komt het grotendeels wel op neer. Je hebt in Europa ook zeker tropische bestemmingen, maar die zijn niet te vergelijken met bovenstaande bestemmingen.

Wil je toch naar een Europese tropische vakantiebestemming? Dan is het aan te raden om je pijlen te richten op een van de eilanden(groepen) op ons continent. Onder meer op Sardinië, Sicilië, Formentera, Zlatni Rat, Mykonos en de Azoren heb je het idee dat je in het paradijs uitgekomen bent. Al deze bestemmingen bevinden zich bovendien op relatief korte reisafstand.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen

Vakantie tropisch eiland

Heb je bovenstaande bestemmingen al geanalyseerd? Dan heb je waarschijnlijk opgemerkt dat het in 90% van de gevallen om een eiland gaat. Dat klopt; de meeste tropische vakantiebestemmingen zijn een eiland.

Dit komt onder meer door de ligging. Het kenmerk van een eiland is dat het midden in de zee ligt. Dat gegeven gaat automatisch gepaard met zandstranden en veelal een fraaie zee. Dat zijn dan ook direct de twee belangrijkste pijlers van een tropische vakantiebestemming.

Wil je graag van een vakantie op een tropisch eiland genieten? Bepaal dan wel even goed voor jezelf hoelang je wilt vliegen. Bepaal ook goed wat je maximale budget is. Lang niet alle van bovengenoemde tropische vakantiebestemmingen zijn namelijk ‘goedkoop’ te noemen.

Een tropische vakantie boeken, is hoe dan ook een goed idee. Je geniet op de tropische bestemming van een heerlijke vakantie, inclusief de nodige zonuren. Bovendien heb je het idee dat je echt even weg bent. Dit is ideaal om bijvoorbeeld even je hoofd leeg te maken en in de ontspanmodus te komen.

Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?