Swim up vakantie

Ben je op zoek naar een fraai en luxe hotel voor je komende vakantie? Als je het echt goed wilt doen, kies je voor een hotel met swim up kamers. Dit houdt in dat je kamer een privé zwembad heeft, bijvoorbeeld in het balkon of terras verwerkt. Zodra je wakker wordt, kun je direct een frisse duik in het zwembad nemen. Ook ’s avonds kun je heerlijk tijd in het zwembad doorbrengen. Doe je dit het liefste ook overdag? Dan geniet je tijdens je swim up vakantie van de nodige privacy.

De swim up vakanties zijn steeds populairder aan het worden. Meer en meer mensen hechten immers waarde aan privacy en luxe. Deze twee elementen komen tijdens een swim up vakantie perfect bij elkaar. Wil je zelf ook van een swim up vakantie genieten? Dan raden wij je aan om onderstaande tips even goed op te volgen.

1. Bepaal naar welk land je toe wilt gaan

In slechts een paar landen zijn swim up kamers te vinden. Het is daarom allereerst zaak om te bepalen naar welk land je toe wilt gaan. Wil je bijvoorbeeld naar Griekenland, Turkije of Spanje? Dit zijn enkele landen waarvan wij weten dat hier swim up kamers in te vinden zijn.

2. Kijk goed naar het totaalplaatje

Alleen al vanwege het zwembad is het aan te raden om voor een swim up kamer te kiezen. Focus je echter niet alleen op het privé zwembad. Ook de rest van de kamer en het hotel moeten naar je wens zijn. Het advies is daarom om naar het totaalplaatje te kijken.

Wil je tijdens je vakantie vooral tot rust komen? Dan is een all inclusive vakantie een geweldige optie. Door de all inclusive formule heb je zelf nergens omkijken naar. Je hoeft zelf ook niks te regelen en je kunt mogelijk zelfs eten en drinken bij je privé zwembad laten ‘bezorgen’.

3. Houd rekening met de veiligheid

Wil je samen met je kinderen van een swim up kamer genieten? Dan is het uiteraard zaak om je kinderen goed in de gaten te houden. Het is niet wenselijk dat je kind ’s nachts zijn/haar bed uitstapt en in het zwembad springt. Sluit daarom goed de deur naar het zwembad af.

Is een swim up vakantie precies het soort vakantie waar je naar op zoek bent? Dan is het advies om de all inclusive deals op deze website te bekijken. In ons aanbod van all inclusive deals vind je ook hotels met swim up kamers.

Bekijk direct de goedkoopste swim up vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken
Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen
Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?