Vakantie Sevilla

Als u een heerlijke all inclusive vakantie naar Zuid-Spanje wilt boeken, maar geen liefhebber van het strand bent is een vakantie in Sevilla een topbestemming. De hoofdstad van de regio Andalusië en provincie Sevilla is namelijk de belangrijkste stad van Zuid-Spanje als het gaat over cultuur en kunst. Natuurlijk zijn er ook genoeg activiteiten om van deze reis een all-inclusive vakantie voor het hele gezin te maken. De stad kent een roerige geschiedenis. Grieken, Romeinen, Visigoten, Moren, Vikingen en een sterke Joodse gemeenschap drukten allemaal hun stempel op de stad. Ook laat een vakantie in Sevilla u kennismaken met de tijd dat deze stad het epicentrum van de kolonisatie van Amerika was. De sporen van al deze invloeden ziet u nog steeds terug als u op ontdekking gaat tijdens uw All inclusive vakantie naar Sevilla. Overigens heeft de tijd niet stil gestaan, want het pretpark en waterpark Isla Mágica is een blijvende herinnering aan de prestigieuze wereldtentoonstelling die in 1992 in deze bijzondere stad werd gehouden.
   

All inclusive vakantie Sevilla

De smeltkroes van culturen die Sevilla brengt merkt u ook als u in Sevilla culinair geniet. Heerlijk Spaans eten met mediterrane invloeden, een Spaanse sangria of verfrissende ijscoupe? Het kan allemaal! Zeker wanneer u kiest voor all inclusive Sevilla, want dan zijn alle maaltijden, snacks, tussendoortjes, (alcoholische) drankjes en versnaperingen tijdens de vakantie inbegrepen. U kunt uzelf dus lekker laten verwennen. Daarbij hoeft u niet op de calorieën te letten, want er is genoeg avontuurlijks te beleven in het mooie Sevilla. Zo biedt La Isla Mágica een combinatie van een avontuurlijk pretpark en een waterpark (Agua Mágica) met spannende glijbanen en veel waterpret voor jong en oud. Ook de beklimming van de Metropol Parasol is een uitdaging. Als u de constructie beklommen heeft biedt het champignonvormige terras een 360-graden uitzicht over de hele stad Sevilla. Ook vindt u op het dakterras een café waar u van het uitzicht kunt genieten of met uw geliefde een romantische zonsondergang beleeft.

Goedkope Sevilla vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197AanbiedingenBekijken
Met een all inclusive Sevilla hoeft u in principe geen geld meer uit te geven aan eten, drinken en andere lekkernijen. Dit maakt de vakantie al goedkoper, maar er zijn meer leuke dingen te doen als u een goedkope vakantie in Sevilla wilt beleven. Zo is het Alcázar van Sevilla een absolute aanrader. Dit Koninklijk paleis is gebouwd in Arabisch-Moorse stijl en staat bekend om haar Mudejar kunst. Tot op de dag van vandaag verblijft de Spaanse Koninklijke familie hier als zij in of rond Sevilla moet zijn. Het koninklijke gevoel kunt u op maandagavond gratis ervaren. Ook een lekker dagje slenteren door de bijzondere wijk Santa Cruz is gratis genieten. Er zijn tal van bezienswaardigheden en prachtige pleintjes om uren rond te dwalen.
Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller

All inclusive resort boeken naar Sevilla

    Als u een all inclusive resort naar Sevilla boekt kiest u dus voor een vakantie vol avontuur. Er is elke dag iets bijzonders te beleven. Zo mag een bezoek aan het Plaza de España niet ontbreken. Zeker niet voor Star Wars fans, want dit schitterende gebouw was een van de locaties voor Star Wars Episode II – Attack of the Clone Wars. Overigens zijn er ook genoeg eigentijdse activiteiten. Zo kunt u zich onderdompelen in de wereld van de Flamenco, een Segway-tour maken, genieten van het bruisende nachtleven van Sevilla of spannende dagtochten maken. Kortom, met lekker eten, drinken en te veel activiteiten om op te noemen is een all inclusive Sevilla een must als u van een veelzijdige, betaalbare en onvergetelijke vakantie wilt genieten. Met onze aanbiedingen geniet u nog goedkoper van deze unieke ervaring. Weet u al wanneer u wilt vertrekken?
    Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?