Vakantie Alcudia

Het vakantie-eiland Mallorca is natuurlijk populair bij veel Nederlanders. Toch valt er nog veel te ontdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een all inclusive vakantie naar Alcudia. Nadat de Romeinen de stad stichtten lieten ook de Vandalen en de Moren hun sporen achter voordat de stad in de 13e eeuw Spaans werd. Inmiddels smelten die historische invloeden, die u bijvoorbeeld in Alcudia Old Town vindt, samen met de typisch Spaanse gezelligheid en eveneens vermaarde heerlijke Spaanse stranden. Daarom is een all inclusive vakantie naar Alcudia een heerlijke vakantie voor het hele gezin. Een goede vakantie begint natuurlijk met voorpret, dus om in de stemming te komen nemen we u alvast mee op een virtuele verkenning van de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in het even historische als bruisende Alcudia.    

All inclusive vakantie Alcudia

Bij een all inclusive vakantie in Alcudia kan je met het hele gezin genieten. Zo beleven de kinderen onvergetelijke avonturen in het Hidropark Alcudia. In dit waterpark kunnen de grotere kinderen natuurlijk de glijbanen verkennen en op de diverse duikplanken de mooiste sprongen maken. Voor de kleinere kinderen is er met een kinderbad en leuke glijbanen ook genoeg te verkennen. Een ander element dat niet mag ontbreken is natuurlijk het strand. Het Playa de Alcudia is inmiddels bekend bij strandliefhebbers en is makkelijk toegankelijk. Daarmee is het in het hoogseizoen ook het drukste strand, maar zoals de lokale bewoners weten wordt het rustiger als u meer naar het oosten gaat. Daarnaast staat Alcuida all inclusive natuurlijk garant voor lekker eten en drinken. Van het ontbijtbuffet tot het laatste drankje voor de nacht kunt u genieten zonder uw portemonnee op zak te hoeven hebben.

Goedkope Alcudia vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken
Daarmee kan een reis naar Alcudia een goedkope vakantie worden. U kunt immers met zijn allen de hele dag, avond en nacht genieten van het lekkerste eten en de fijnste (alcoholische) drankjes zonder daarvoor extra te betalen. Ook zijn er in de omgeving genoeg gratis activiteiten die uw vakantie extra bijzonder maken. Zo is een bezoek aan de 13de-eeuwse Església de Sant Jaume d’Alcúdia gratis en zeker de moeite waard. U kunt zelfs terug naar de Romeinse tijd door de opgravingen van Ciutat Romana de Pollentia te bezoeken, waarbij het bezichtigen van het kleinste Romeinse theater van Spanje zeker de moeite waard is. Als u van meer avontuur houdt kunt u genieten van een mooie bergwandeling naar de stranden van Platja Des Coll Baix of Aucanada Beach. Na een klim en wandeling is het heerlijk om hier een verfrissende duik te nemen en in de prachtige natuur uit te rusten voordat u aan de terugtocht begint. Als u toe bent aan een dagje zonder strand, maar toch van de natuur wilt genieten is het beklimmen van de Puig de Sant Marti zeker de moeite waard. Tot slot komen ook de sportliefhebbers met diverse sportlessen op het strand en de soccer academy zeker aan hun trekken.
Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller

All inclusive resort boeken naar Alcudia

    Een vakantie in Alcudia is dus verrassend veelzijdig. Zeker omdat er ook veel algemene faciliteiten zijn. Het bruisend nachtleven, gezellige pleintjes met pittoreske terrasjes en het unieke ritme van het Spaanse leven vindt u hier overal. Ook populaire attracties zoals een outdoor kartbaan, watersporten en gezellige discotheken ontbreken natuurlijk niet. In de all-inclusive resorts op vakantie in Alcudia vindt u deze gezelligheid met kinderclubs, cafés, restaurants en discotheken natuurlijk ook. Uiteraard geniet u ook hier van de inbegrepen drank, snacks en maaltijden. Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen voor een heerlijk all inclusive vakantie in Alcudia. Heeft u al zin om onze speciale aanbiedingen te bekijken en uw koffers te pakken voor een onvergetelijke tijd?
    Meer vakantielanden
    Partners van Allinclusive.nl
    Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?