All Inclusive Cancun

Iedereen moet een keer in Cancun geweest zijn! Dé badplaats van Mexico op het schiereiland Yucatan, ooit een klein vissersplaatsje met bamboehuisjes, is nu een prachtig oord met luxueuze hotels en een gastvrijheid zoals je die alleen in Mexico vindt! Net voordat je landt in Cancun zie je al vanuit je vliegtuig de blauwe kleurschakeringen van de prachtige Caribische Zee! Parelwitte stranden die langzaam aflopen in de heerlijk warme zee, maken deze bestemming tot een geweldig vakantieoord voor gezinnen. Je hoeft eigenlijk je resort niet af, want alles is inbegrepen. Dus ga lekker met een piña colada of mojito van het strand genieten! Wil je toch eens verder kijken? Cancun is dé springplank voor excursies naar het binnenland, waar oude Maya tempels boven de dichte jungle uitsteken en waar mysterieuze grotten, ´cenotes´ het ondergrondse landschap bepalen. Ga zwemmen of duiken in zo´n magische grot, beklim een pyramide, of bezoek een traditioneel Maya dorpje. Cancun is één en al ontspanning, maar ook spanning en sensatie!


All inclusive vakantie Cancun

Kies je dit jaar voor Cancun voor je All Inclusive vakantie? Slimme keus! Bijna het hele jaar heeft Cancun een fantastisch klimaat. Ieder resort is gelegen aan de gezellige Kukulcan straat, waar jij je geen moment zult vervelen! Leuke winkeltjes, prachtige restaurants met heerlijk Mexicaans eten en overal terrasjes, barretjes en discotheken om gezellig te dansen en genieten van muziek, een koud Corona biertje of een lekkere Margarita cocktail! De boulevard Kukulcan heeft leuke attracties voor de kids. Neem eens een ferry naar het gezellige Isla Mujeres, waar je een golfbuggy kunt huren en het gezellige eiland kunt verkennen. Waar nog het echte Mexicaanse leven plaatsvindt en je lokale marktjes kunt bezoeken, maar ook mooie snorkel- en duikexcursies kunt maken! Met zo´n prachtig blauwe zee is het eigenlijk overal paradijselijk mooi!

Bekijk direct de volgende deals in Cancun

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken

Goedkope all inclusive vakantie naar Cancun

Een All Inclusive Goedkoop naar Cancun is op deze site zo geregeld! Vluchten, transfers naar je hotel en een compleet verzorgd arrangement in je Cancun hotel, en jouw vakantie is een feit! Nergens meer aan denken, alleen welke cocktail je vandaag eens zult uitproberen! Het eten in de resorts is ronduit verrukkelijk! Proef de hele dag door de bijzondere smaken van de Mexicaanse keuken – die echt niet allemaal Mexicaans pittig zijn- en geniet van verse zeevruchten, kreeft, en de heerlijkste visgerechten zoals verse ceviche en gegrillde snapper. Laat je heerlijk masseren op het strand in een van de hemelbedden, en geniet van de mooiste zwembaden, of steek je voeten in het poederwitte zand en ga heerlijk zonnen met prachtig zeezicht. Een vakantie in Cancun is pure luxe voor bijzonder lage prijzen, reken zelf maar eens uit!

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller

All Inclusive Resort boeken in Cancun

Boek je All Inclusive Resort in Cancun en laat je heerlijk in de watten leggen! Ga ook eens in de omgeving kijken. Bezoek dan zeker een van de 7 wereldwonderen, Chichen Itza! Laat de verhalen tot leven komen op de muren van immense balspeelvelden en grote tempels, waar de Maya bevolking eeuwen geleden hun rituelen uitvoerden om hun goden te eren. Wees getuige van de Spaanse invloed op het Yucatan schiereiland in het koloniale Valladollid of Izamal. Zie hoe de Mayabevolking nog altijd leeft in traditionele ronde huisjes, waar de vrouwen de hele dag tortillas maken, hangmatten weven en nog de authentieke taal spreken! Bezoek ook Tulum en de ondergrondse watergrotten, waar je heerlijk kunt zwemmen in het koele water in een magische omgeving van junglebossen. Kleurrijke vogels vliegen overal rond, brulapen kondigen de avondstond aan, en nieuwsgierige wasbeertjes kruisen regelmatig je pad. Een waar paradijs!

Meer all inclusive vakantie landen

Vlieg last minute naar een all inclusive resort in Cancun

Vanuit Schiphol kun je rechtstreeks vliegen naar het prachtige Cancun, waar je mooiste last minute aanbiedingen kunt vinden! Topvakantie!

Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?