Met kerst naar de zon

De Kerst is een periode waarin het leven gevierd wordt. Het is voor veel mensen de periode om even tot rust te komen en quality time met familie/vrienden door te brengen. Zit je hier zelf niet zo op te wachten? Gelukkig kun je ook met Kerst naar de zon. Op veel plekken op de aardbol schijnt het zonnetje tijdens de Kerst heerlijk.

Wil je in de Kerstvakantie 2023 van de nodige zonuurtjes genieten? Dan is het allereerst zaak om goed over je wensen na te denken. Wil je bijvoorbeeld in Europa blijven? Of vind je het geen probleem om naar een ander continent te vliegen? Denk ook goed na over de reisduur, de exacte reisperiode en je kostenplaatje.

Goedkoop naar de zon met Kerst

Je kunt goedkoop naar de zon met Kerst. Dat doe je door deze tips op te volgen:

Kies voor een niet al te toeristische bestemming

Enkele bestemmingen zijn in de Kerstperiode erg geliefd, waardoor de prijzen bijzonder hoog liggen. Dit is bijvoorbeeld in Dubai het geval. Veel mensen willen met Kerst naar Dubai toe, waardoor je gedurende de Kerstperiode hier een klein vermogen kwijt bent voor vlucht en accommodatie. Als je graag goedkoop op vakantie wilt, kies je beter voor een minder toeristische bestemming.

Profiteer van een all inclusive deal

Op deze website vind je de beste all inclusive deals. Met deze deals ben je van een onbezorgde vakantie verzekerd, maar ook van een voordelige vakantie. Doordat je je gehele vakantie in één keer boekt, ontvang je een mooie korting. Bovendien hoef je ter plekke niet je portemonnee op zak te hebben.

Kijk goed naar de vluchtdata

In de periode van Kerst en Oud en Nieuw zijn sommige dagen erg populair om op te vertrekken. Ga goed na om welke data dit gaat en probeer die data te vermijden. Als je bijvoorbeeld één of twee dagjes eerder vertrekt, valt je vakantie waarschijnlijk een stuk goedkoper uit.

Bekijk direct de goedkoopste vakanties met kerst naar de zon

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken

Met de Kerst naar de zon; waar moet je rekening mee houden?

Tijdens de Kerstperiode is het heerlijk vertoeven in het buitenland. In veel Europese landen geniet je van lekker weer, maar dit geldt al helemaal voor landen op andere continenten. Ga voor deze landen goed na of je eventueel een visum en/of vaccinaties nodig hebt. Zo ja, zorg ervoor dat je dit tijdig regelt.

Verder moet je rekening houden met het felle zonlicht. Tijdens de Kerst is je lichaam nog minder berekend op het felle zonlicht, dus smeer je goed in met voldoende zonnebrandcrème. Ook is het aan te raden om een hoofddeksel, zoals een pet, mee te nemen.

Uiteraard moet je ook goed naar je koffer kijken. De kleding die je normaal gesproken tijdens de Kerst draagt, hoef je in principe niet mee te nemen. Mogelijk heb je je zomerkleding al opgeborgen. Het is in dat geval zaak om de zomerkleding weer boven water te halen.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen

Zonnige vakantiebestemmingen voor de Kerstvakantie

Zie je een zon-, zee- en strandvakantie in de Kerstvakantie al helemaal zitten? Mogelijk sluit een van deze bestemmingen perfect op je wensen aan:

  • Egypte. In Egypte is het eigenlijk het gehele jaar door heerlijk weer. Er wordt wel eens gekscherend gezegd dat in Egypte 365 dagen per jaar de zon schijnt. Dit is niet altijd het geval, maar eind december is het hier heerlijk vertoeven.
  • Kaapverdië. De Afrikaanse eilandengroep Kaapverdië leent zich ook prima voor een lekkere zonvakantie in de Kerstvakantie. De temperaturen lopen hier hoog op en de resorts op deze eilandengroep zijn waanzinnig. Een all inclusive vakantie naar Kaapverdië boeken is absoluut een goed idee.
  • Mexico. Vind je het niet erg om vrij lang te vliegen? Dan is het aan te raden om naar Mexico toe te gaan. In dit land zijn talloze bestemmingen de reis meer dan waard. Uiteraard geniet je ook hier van de nodige zonuren.
  • Curaçao. Tot slot kun je ook nog voor Curaçao kiezen. Dit land behoort officieel tot het Koninkrijk der Nederlanden, maar heeft gelukkig een compleet ander klimaat. Dat stelt je in staat om tijdens Kerst van de nodige zonuren te genieten.
  • Canarische Eilanden. Blijf je liever in Europa? Kijk dan eens naar de Canarische Eilanden. Ook op deze eilanden is het gedurende Kerst heerlijk vertoeven.
Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?