Vakantie Split

Split is zonder twijfel een van de mooiste steden van heel Kroatië. Deze stad is geweldig gelegen, heeft een prachtig oud centrum en is super gezellig. Dat laatste merk je vooral als je over de boulevard van de stad heenloopt. Aan de ene kant vind je allemaal restaurantjes, terwijl je aan de andere kant de gezellige haven van Split vindt. Wat al helemaal genieten is, is het oude centrum van Split. In dit oude centrum vind je onder meer een paleis, waarin momenteel huizen en winkels gevestigd zitten. Maar, hier vind je ook nog een oude tempel en andere oude gebouwen. Mogelijk komt dit gebied je bekend voor, aangezien hier enkele afleveringen van Game of Thrones opgenomen zijn. De stad Split is overigens gelegen in de regio Dalmatië. Deze regio, in het zuiden van Kroatië, is steeds populairder onder toeristen. Met alle dank aan voornamelijk Split.

All inclusive vakantie Split

Split is voor veel mensen een geliefde vakantiebestemming (geworden). Logisch, aangezien deze stad direct aan de Adriatische Zee gelegen is, erg fraai is en ook nog betaalbaar is. Wil je zelf deze fraaie stad op je gemakje ontdekken? Kies dan voor een all inclusive vakantie naar Split. Tijdens een allinclusive vakantie in Split geniet je van de stad, van je hotel/resort en van het aangename klimaat. Dankzij de zuidelijke ligging van Split is het in en rondom deze plaats namelijk veelal lekker weer. Bovendien vind je bij deze stad meerdere stranden, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. En verblijf je daarbij in een van de luxe hotels en resorts? Dan heb je mogelijk ook nog toegang tot het zwembad van het hotel of resort. Op-en-top genieten in Split is mogelijk dankzij de all inclusive formule. Op deze website vind je hier de beste deals voor.

Goedkope Split vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken
Ging je 10 jaar geleden naar Split op vakantie? Dan betaalde je echt een schijntje. Het prijspeil lag destijds in Kroatië nog erg laag, maar daar is de afgelopen jaren wel verandering ingekomen. Het land is steeds duurder aan het worden en dat merk je in Split ook. Desondanks is Split goedkoper dan andere populaire steden in Europa. Dat is zeker het geval als je profiteert van een van de all inclusive deals van deze website. Met deze deals bespaar je niet alleen geld, maar heb je ook een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Wacht je liever niet al te lang voordat je op vakantie kunt gaan? Overweeg dan een last minute all inclusive deal. Ook is het aan te raden om buiten het hoogseizoen naar Split op vakantie te gaan. Zeker in het voor- en najaar liggen de prijzen in deze stad relatief laag.
Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller

All inclusive resort boeken naar Split

    De stad Split is de belangrijkste stad in de regio Dalmatië. Het is daarnaast ook de grootste stad met ruim 223.000 inwoners. Ondanks dat de stad relatief groot is, is het oude centrum vrij compact. Je kunt hierdoor perfect op een dag dit stadscentrum ontdekken en je vergapen aan al het moois. Split heeft echter nog veel meer te bieden. Zo zijn de gebieden rondom de stad prachtig en kun je heerlijk relaxen op een van de stranden. Wil je hier optimaal van genieten? Kies dan voor een all inclusive resort in Split. Je geniet dan de hele dag door van lekker eten en drinken en van een prima service. Bovendien betaal je voor een all inclusive resort in Split niet overdreven veel geld. Bekijk daarvoor de all inclusive deals op deze website en bepaal waar je voorkeuren naar uit gaat. Veel plezier alvast in deze bruisende, fraaie en unieke stad.
    Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?