Hotel met laadpaal

Het is steeds gebruikelijker om voor een elektrische auto te kiezen. Heb jij dit ook gedaan? Of ben je van plan om dit te doen? Een van de uitdagingen waar je dan mee te maken krijgt, is met het afleggen van flinke afstanden. Als je bijvoorbeeld met de auto op vakantie wilt gaan, moet je tussentijds regelmatig de auto opladen. Dit doe je het beste langs de snelweg, aangezien je in veel landen langs de snelweg kunt snelladen. Je hoeft in dat geval slechts 20 of 30 minuutjes te wachten.

Kies je ervoor om onderweg naar je vakantiebestemming te overnachten? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een hotel met laadpaal. Je kunt in dat geval ’s nachts je auto opladen, waarna je de volgende ochtend met volle accu de reis weer vervolgt.

Waar vind je een hotel met laadpaal?

Meer en meer hotels kiezen ervoor om één of meerdere laadpalen te plaatsen. Hiermee wordt zo’n hotel immers een stuk interessanter voor veel mensen. Veel mensen kiezen tegenwoordig immers voor een elektrische auto.

Heb je zelf al een elektrische auto? Dan kun je waarschijnlijk in het navigatiesysteem filteren op hotels met laadpaal. Een andere optie die je hebt, is om even Google aan te slingeren.

Met name in Nederland vind je voldoende hotels met laadpalen. Dit heeft een simpele reden: wij zijn in Europa toch wel een pionier op het gebied van elektrische auto’s. Ook in andere Europese landen vind je meer en meer hotels met laadpalen. Dit geldt voor bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk.

 

Bekijk direct de goedkoopste hotel met laadpaal

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197AanbiedingenBekijken

Hoe werkt het opladen van je auto bij een hotel?

Het is eigenlijk vrij simpel. Je kunt je auto bij het hotel parkeren, de stekker in je auto stoppen en je auto daarmee op laten laden. Hoe deze kosten verrekend worden, ligt maar net aan de situatie. Het is goed mogelijk dat je je eigen laadpas voor de laadpaal moet halen. Op die manier ontkoppel je de laadpaal. Een andere optie is dat de kosten in de prijs van hotelovernachting verwerkt zitten. Ook bestaan er hotels die geen meerkosten voor rekenen, zolang je maar in het hotel overnacht.

Overigens is een hotel met laadpaal voor tijdens je reis handig, maar ook als je op de bestemming aangekomen bent. Eenmaal daar aangekomen kun je je auto direct opladen. Mocht je vervolgens ter plekke een rondreis willen maken, dan heb je in ieder geval voldoende acculading tot je beschikking.

Wil je met je elektrische auto op vakantie gaan? Dan komt het veelal op je planning aan. Gelukkig worden de elektrische auto’s zelf ook steeds slimmer. Je hoeft hierdoor niet meer alles zelf uit te vogelen. Een Tesla stippelt bijvoorbeeld je gehele reis al uit, inclusief oplaadpunten.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen
Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?