Halal vakantie

Door geloofsovertuigingen is het goed mogelijk dat niet elk vakantieland op je wensen aansluit. Ben je bijvoorbeeld moslim? Dan is het advies om je pijlen te richten op een halal vakantie. Tijdens zo’n vakantie ben je verzekerd van halal eten in het hotel/resort. Dit sluit uiteraard naadloos aan op de geloofsovertuiging die je hebt.

Meer en meer mensen uit ons land kiezen tegenwoordig voor een halal vakantie. Dit komt uiteraard doordat er door de jaren heen meer moslims in ons land zijn komen te wonen. Voor hen is het ideaal om naar een van de halal vakantiebestemmingen op vakantie te gaan. Daar heerlijk tot rust komen en ondertussen halal eten. Beter kan toch niet?

Wat is een halal vakantie?

Bij een halal vakantie blijft het echter niet bij halal eten. Als je voor een halal reis kiest, weet je dat er rekening wordt gehouden met voorschriften van de Islam. Zo hangen er geen naaktschilderijen in de hotelkamers, staat er geen alcohol in de minibar en is er veelal ook een gebedsplek te vinden in het hotel.

Heb je zelf ook de wens om een halal vakantie te boeken? Dan wijzen wij je sowieso op een van de halal vriendelijke hotels en resorts. Deze hotels en resorts weten als geen ander wat halal eten inhoudt. Zij zorgen er daardoor voor dat al het eten volledig halal is. Je kunt hierdoor met een gerust hart eten bestellen in het hotel of resort.

Kies je voor een van de all inclusive deals van deze website? Dan hoef je voor dit eten ter plekke niet eens te betalen. Het is namelijk zo dat bij een all inclusive vakantie het eten en drinken ter plekke al in de nachtprijs inbegrepen zit. Mede daardoor is het zo interessant om voor een all inclusive vakantie te kiezen.

 

Bekijk direct de goedkoopste halal vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken

Halal vakantiebestemmingen

Wil je graag binnenkort van een heerlijke halal vakantie genieten? Wij hebben enkele interessante halal vakantiebestemming voor je op een rijtje gezet:

 

  1. Turkije. Een halal vakantie beleef je optimaal in Turkije. Dit is te danken aan de manier van leven in Turkije, maar ook aan de vele hotels en resorts. In de afgelopen tientallen jaren is Turkije erg populair geworden, waardoor hotels en resorts in grote schaal gebouwd zijn. Dit stelt jou in staat om te kiezen uit veel halal vriendelijke hotels en resorts.
  2. Maleisië. Recent onderzoek wijst uit dat Maleisië het meest vriendelijke land ter wereld voor moslims is. Dat houdt automatisch ook in dat je in Maleisië van een geweldige halal vakantie kunt genieten. Dit land heeft overigens zelf ook heel veel te bieden. Dit geldt voor de hoofdstad Kualu Lumpur, maar ook voor veel andere gebieden in het land.
  3. Egypte. Wil je van een heerlijke, unieke en onbezorgde halal vakantie genieten? Kies dan voor een all inclusive reis naar Egypte. De meeste mensen in dit land zijn islamitisch, waardoor men als geen ander weet wat een halal vakantie precies inhoudt. Ook in dit land kun je uit meerdere bestemmingen kiezen.
  4. Verenigde Arabische Emiraten. De Verenigde Arabische Emiraten zijn in de afgelopen jaren erg geliefd geworden onder toeristen. Dit geldt met name voor Abu Dhabi en Dubai. Ondanks dat deze emiraten al iets zijn verwesterd, voert de Islam hier nog steeds boventoon. Je kunt hier dan ook ideaal genieten van een halal vakantie.
  5. Marokko. Dat wat voor bovenstaande landen geldt, geldt ook voor Marokko. Ook dit is een grotendeels islamitisch land, waardoor je hier perfect van een halal vakantie kunt genieten.

 

Naar welk land gaat jouw voorkeur uit? Mocht je liever in Europa blijven, dan kun je voor Spanje kiezen. Dit land is in Europa het meest moslimvriendelijke land.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen
Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?