Vakantie Thassos

Onder de noordoostkust van het Griekse vasteland is het eiland Thassos gelegen. Dit eiland is in de Egeïsche Zee en behoort officieel tot de regio Oost-Macedonië. Kijkende naar alle Griekse eilanden in de Egeïsche Zee valt op dat Thassos het meest zuidelijk gelegen is. Dit eiland is 435 vierkante kilometer groot en heeft iets meer dan 13.000 inwoners. Tijdens de zomerperiode verblijven echter een stuk meer mensen op dit eiland. Thassos is met name in de afgelopen jaren populair geworden onder toeristen die op zoek zijn naar het echte eilandgevoel. Dit eiland is niet zo groot, beschikt over een prachtige natuur en heeft het nodige te bieden. Dit begint al met het weer; nagenoeg het gehele jaar is het goed weer op dit eiland. Daardoor is het des te lekkerder om tijd door te brengen op de parelwitte zandstranden van dit eiland. Thassos is al met al een heerlijke zonvakantiebestemming.

All inclusive vakantie Thassos

Is vakantie voor jou het moment om tot rust te komen? Dan zit je op Thassos goed. Dit eiland is relatief rustig, ondanks dat het wel steeds populairder aan het worden is. Daarnaast werkt de groene natuur als een rustdeken voor veel mensen. Het is super om door de groene natuurgebieden heen te wandelen, even nergens aan te denken en te genieten van al het moois om je heen. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel de vakantie naar Thassos boeken. Om van een heerlijke en rustgevende vakantie te kiezen, is een all inclusive vakantie op Thassos de beste keuze. Tijdens je allinclusive vakantie op Thassos heb je nergens omkijken naar. Je kunt de gehele door eten en drinken halen bij je hotel/resort en de transfers zijn ook nog eens verzorgd. Doordat het eiland mooi is en het nagenoeg altijd lekker weer is, is er geen enkele reden tot klagen.

Goedkope Thassos vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken
Heb je enig idee wat de populairste Griekse eilanden zijn? Als je naar de top 5 van dat rijtje staat, staat Thassos hier sowieso niet tussen. Dit eiland is een relatief goed bewaard geheim gebleven, waardoor de prijzen op dit eiland relatief laag liggen. Als je van een goedkope vakantie wilt genieten, zit je op Thassos op voorhand al goed. Daarnaast kun je met de all inclusive deals van deze website het nodige geld besparen. Check de deals en je ziet direct dat je hier honderden euro’s mee bespaart. Dit is zeker het geval als je buiten het hoogseizoen om naar Thassos toe gaat. In de maanden april, mei, september en oktober liggen de prijzen nog lager dan in de zomer. En tijdens die maanden geniet je absoluut van aangenaam weer op Thassos. Ook met een last minute all inclusive deal bespaar je overigens het nodige geld.
Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller

All inclusive resort boeken naar Thassos

    Wil je graag op Thassos van een relaxte en rustgevende vakantie genieten? Daar leent het eiland zich maar al te goed voor. Check op onze website de beste all inclusive deals en boek direct je vakantie. Hierbij is het advies om te kiezen voor een verblijf in een all inclusive resort op Thassos. Deze resorts zijn luxe, zijn van alle gemakken voorzien en vormen een heerlijke uitvalsbasis. Bovendien zijn de meeste all inclusive resorts op Thassos prachtig gelegen, bijvoorbeeld direct aan het strand. Je hebt hierdoor elke ochtend de keuze tussen het strand of het zwembad. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Met de all inclusive Thassos deals op deze website bespaar je in ieder geval veel geld. Bekijk daarom de deals op je gemakje en vergelijk de verschillende resorts goed met elkaar. Let hierbij onder meer op de faciliteiten en ligging. Alvast een plezierige vakantie op Thassos gewenst.
    Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?