96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza

4.0 (200+ reviews)
4/5
, Alpes Maritimes
4.0 (200+ reviews)
4/5
Hotel omschrijving
Deze Mediterranee cruise neemt je mee langs de Middellandse Zeekust en combineert prachtige steden in verschillende landen. De cruise begint en eindigt in de haven van Palma de Mallorca en brengt je naar Italië, Frankrijk en Spanje. Na een dag op zee kom je aan in Ajaccio, de hoofdstad van Corsica en de geboorteplaats van Napoleon. Bewonder de prachtige natuur of kom helemaal tot rust op een van de mooie stranden. Niet alle wegen leiden naar Rome, maar die van Civitavecchia wel. De haven is de ideale uitvalbasis voor het historisch Rome. Na de Italiaanse gastvrijheid vaar je door naar Frankrijk. Hier bezoek je de populaire haven plaats Cannes en het veelzijdige Marseille. Voordat je doorvaart naar Ibiza verblijf je eerst in Barcelona. Een stad die voor iedereen iets te bieden heeft. Struin door de gezellige straten, ga shoppen in de Mall of drink Sangria op de Ramblas. Aan boord van de Mein Schiff 2 kun je de hele dag genieten. Met 12 restaurants en 17 bars & lounges ontbreekt het je aan niets! In combinatie met Premium All Inclusive is het extra genieten.
11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza ligt in Ajaccio in Frankrijk 11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Alpes Maritimes naar de plaats Ajaccio, waar je allinclusive hotel 11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders
Aanbieder Prijs
Vanaf €2268 Bekijk deal

Bekijk het aanbod van alle aanbieders !

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197AanbiedingenBekijken
Daarom boek je via Allinclusive.nl
Gegarandeerd de
beste deal
Meer dan 15 jaar
de specialist
Betrouwbare
partners
Unieke & Voordelige
Arrangementen

Via Allinclusive.nl zagen wij dat er 3 reisaanbieders waren die naar ons hotel een vakantie aanboden. Uiteindelijk waren we €394,- goedkoper uit dan we eerder hadden gezien. Bedankt!

Leonie Kampen 

Docent

Niet alleen op mijn werk, maar ook privé probeer ik altijd te besparen door verder te kijken. Allinclusive.nl biedt een mooie vergelijker per hotel. Hierdoor besparen wij jaarlijks geld uit bij het boeken van onze vakantie.

Rudolf Feenstra 

Hoofd inkoop

Door mijn flexibele werk kan ik eigenlijk overal mijn werk doen. Jaarlijks bezoek ik wel 6 allinclusive resorts en die vergelijk ik tegenwoordig altijd via Allinclusive.nl

Ronald Richards 

Sales Representative

” Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. “

Kirsten Poort 

Financial Controller

Andere hotels in deze regio

Limak Limra, Belek
Belek
5.0 (200+ Reviews)
5/5

€299

Rui Hotel, Gran Canaria
Gran Canaria
5.0 (200+ Reviews)
5/5

€821

Kunuku Aqua Resort, Curacao
Curacao
5.0 (200+ Reviews)
5/5

€621

Port Village, Chesonissos
Chesonissos
5.0 (200+ Reviews)
5/5

€359

Limak Limra, Belek
Belek
5.0 (200+ Reviews)
5/5

€299

Limak Limra, Belek
Belek
5.0 (200+ Reviews)
5/5

€299

Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?