Eenoudervakantie

Als alleenstaande moeder op vakantie gaan, is niet makkelijk. Je hebt de volledige zorg over je kind en je kunt hierdoor moeilijk zelf tot rust komen. Gelukkig kun je voor een eenoudervakantie kiezen.

Een eenoudervakantie is een vakantie waarbij je met andere alleenstaande ouders op vakantie gaat. Je boekt in veel gevallen een groepsreis, waarbij de grootte varieert. Belangrijk voordeel is in ieder geval dat je kind met andere kinderen op kan schieten tijdens de vakantie. Dit komt zijn/haar plezier waarschijnlijk alleen maar ten goede. Voor jou biedt een eenoudervakantie uiteraard ook veel mogelijkheden.

Veel soorten eenoudervakanties

Spreekt een eenoudervakantie je nu al aan? Dan is het fijn om te weten dat je uit veel soorten eenoudervakanties kunt kiezen:

Alleenstaande ouder vakantie all inclusive

Wil je tijdens je komende vakantie met je kind(eren) nergens omkijken naar hebben? Dan is een all inclusive vakantie de beste optie. In dat geval boek je in één keer de accommodatie, het vervoer, het eten en drinken ter plekke en de transfers ter plekke.

Luxe eenoudervakantie

Wil je het dit jaar echt eens goed aanpakken? Dan sluit een luxe eenoudervakantie prima op je vakantie aan. Met zo’n vakantie kom je niet op een basic camping uit, maar kom je juist bij de mooiste accommodaties uit. Dit is ongetwijfeld een vakantie die jij en je kind(eren) nooit meer gaan vergeten.

Eenouder skivakantie

Vind je het leuk om te skiën, maar kan je kind bijvoorbeeld nog niet zo goed skiën? Dan is een eenouder skivakantie een goed idee. Jij kunt lekker van de pistes af, terwijl je kind beneden aan de piste skiles krijgt. Dit krijgt hij/zij met andere kinderen tegelijkertijd, waardoor het voor je kind erg leuk is.

Eenouder zonvakantie

Je kunt uiteraard ook voor een ouder zonvakantie kiezen. Tijdens de vakantie geniet je optimaal van het heerlijke weer, maar ook van het animatieteam. Dit team vermaakt jouw kind, maar ook de andere kinderen die tot de reisgroep behoren.

Eenouder actieve vakantie

Tot slot kun je ook nog voor een actieve eenouder vakantie kiezen. Tijdens zo’n vakantie trek je er met de hele groep op uit, waardoor dit niet ideaal is voor hele jonge kinderen. Oudere kinderen vermaken zich gelukkig wel prima tijdens zo’n vakantie.

Bekijk direct de goedkoopste eenoudervakanties

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197AanbiedingenBekijken

Waarom voor een eenoudervakantie kiezen?

Het leven is als alleenstaande ouder waarschijnlijk behoorlijk pittig. Je hebt de verantwoordelijkheid over je kind, maar je hebt uiteraard ook nog met je werk en dergelijke te maken. Tijdens een vakantie kun je gelukkig tot rust komen, maar dit is niet altijd mogelijk als je alleen met je kind gaat.

Door voor een eenoudervakantie te kiezen, gun je jezelf min of meer wat vrije tijd. Je kind kan namelijk heerlijk tijd doorbrengen met andere kinderen uit de reisgroep. Dit kun jij uiteraard ook doen met andere ouders, maar je kunt uiteraard ook je momentje van rust pakken. Wil je graag samen met alleen je kind op vakantie? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Een eenoudervakantie is al met al een garantie op veel plezier. Het is ook fijn om te weten dat je uit meerdere all inclusive skivakanties kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een vakantie met eigen vervoer boeken, maar ook met het vliegtuig of de bus.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen
Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?