Baby vakantie

Ben je recent de trotse ouder van een klein wonder geworden? Dan sta je voor veel plezier in het leven, maar ook voor veel uitdagingen. Een van de uitdagingen is bijvoorbeeld dat je de eerste weken/maanden weinig slaapt. Dit heb je uiteraard voor je baby over, maar het is niet altijd even fijn.

Grote kans dat je na verloop van tijd daarom wel aan vakantie toe bent. Is het in dat gevallen mogelijk om met je baby op vakantie te gaan? Zolang je je vakantie goed voorbereidt, is dit absoluut mogelijk.

Op vakantie met de baby

Is je baby nu één jaar oud? Of pas drie of zes maanden? Ongeacht hoe oud je baby is, kun je met hem/haar op vakantie gaan. Zo is het vrij eenvoudig om met je baby van een heerlijke autovakantie te genieten.

Pak je liever het vliegtuig? Ook dan is het mogelijk om met je baby op vakantie te gaan. Bij een vliegvakantie moet je wel de juiste voorbereidingen treffen. Ook moet je er goed rekening mee houden dat je baby vliegen mogelijk niks vindt.

Als je met je baby op vakantie wilt gaan, moet je goed naar de bestemming kijken. Wil je naar een warm kuuroord gaan? Dan moet je bijvoorbeeld rekening houden met het feit dat de huid van je baby gevoelig is. De huid van je baby verbrandt snel, waardoor je niet urenlang met je baby in de zon kunt zitten.

Ben je van plan om met je partner en baby een stedentrip te maken? Dan heb je bijvoorbeeld een buggy, kinderwagen of draagzak nodig. Of wil je graag met je partner en baby op wintersport gaan? Dan moet je er rekening mee houden dat je baby uiteraard nog niet op de lange latten kan staan.

Moraal van het verhaal: bij alle soorten vakanties bestaan bepaalde aandachtspunten. Zet deze punten goed voor jezelf op een rijtje en maak voor jezelf de juiste afweging.

 

Bekijk direct de goedkoopste baby vakantie

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken

Welke spullen moet je meenemen voor je baby?

Heb je een heerlijke vakantie voor jou en je gezin geboekt? Als je een baby hebt, moet je de nodige spullen meenemen. Je kunt hiervoor het beste even op internet zoeken naar een vakantie checklist voor je baby. In zo’n checklist staan simpelweg alle spullen die je voor je baby op vakantie nodig hebt.

Verkijk je hier in ieder geval niet op. Voor een baby neem je veel meer spullen mee dan voor een ouder kind. Ook daarom is een vliegvakantie mogelijk niet ideaal.

Zie je het sowieso niet zitten om lang te reizen met je baby? Kies dan voor een heerlijke baby vakantie in Nederland. Je hoeft dan niet al te lang te reizen, maar je geniet wel van heerlijke quality time. Met je baby, maar uiteraard ook met je partner en eventuele andere gezinsleden.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen

Vakantie met de peuter

Is je kind al wat ouder? Dan heb je de keuze uit veel meer soorten vakanties. Met een peuter is het bijvoorbeeld wel mogelijk om op wintersport te gaan. Ook is het makkelijker om met een peuter te vliegen dan met een baby.

Maar wat is nou de leukste vakantie met de peuter? Dat hangt vooral van je wensen en voorkeuren af. Ga je graag op actieve vakantie? Of kies je er juist voor om tijdens vakantie op rust te komen? Dit is uiteraard van belang voor het soort vakantie en de bestemming waar je voor kiest.

Weet je wat leuk is? Om je peuter mee te laten beslissen. Laat je peuter bijvoorbeeld meerdere landen en accommodaties zien en kijk wat hij/zij als voorkeur aangeeft. Je hoeft je hier uiteraard niet aan te houden, maar het is gewoon super leuk om met je peuter samen een vakantie uit te kiezen.

Ga je vervolgens met je peuter op vakantie? Ook dan wijzen wij je graag op de eerder benoemde vakantie checklist. Door alle spullen van de checklist mee te nemen, genieten jij en je peuter optimaal van de vakantie. Veel plezier alvast gewenst.

Partners van Allinclusive.nl
Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?