Vakantie Antigua

Over het grootste eiland van het land Antigua en Barbuda wordt gezegd dat er net zoveel stranden zijn als dagen in het jaar. Het is echter onmogelijk om ze allemaal te bezoeken, want in Antigua geldt: hoe meer ontspannen je bent, hoe aangenamer je je voelt. En dat vat Antigua perfect samen; de Caribische vibe van dit eiland laat je met de dag leven. Wat morgen komt, zie je morgen wel. Dat gold echter niet voor Christopher Columbus. De ontdekker van het eiland haastte Antigua voorbij als onderdeel van zijn ontdekkingsreis en verbleef er maar kortstondig. Spijtig, want hij miste de hemel op aarde. Maak dus niet dezelfde fout als hem en boek je vakantie naar Antigua nu!


Goedkope Antigua vakanties in 2023

Wij hebben altijd de goedkoopste vliegtickets en all inclusive pakketten voor je klaar staan. Een all inclusive vakantie in Antigua zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk vooraf betaalt en je in principe niet veel meer hoeft te betalen op locatie. Zo is het eten voor de hele dag en accommodatie inbegrepen en kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten in het resort of hotel. Vanuit je resort is het makkelijk excursies boeken of ga je er zelf op uit en ontdek je Antigua op eigen houtje. Je kunt bijvoorbeeld een auto huren en over het eiland toeren, waardoor je de duurdere taxiprijzen vermijd. Als je de hoogseizoen prijzen wilt omzeilen, is het aan te raden om vliegtickets te boeken in de periode van juli tot november. Het enige grote evenement in deze periode is carnaval, van juli tot augustus. Antigua is niet het goedkoopste vakantieoord om naartoe te gaan voor vakantie, maar wat je ervoor terugkrijgt, is onbetaalbaar.

Bekijk direct de volgende deals in Antigua

912 AanbiedingenBekijken
95 AanbiedingenBekijken
221 AanbiedingenBekijken
412 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken
93 AanbiedingenBekijken
197 AanbiedingenBekijken

Op vakantie naar Antigua

Zie jij jezelf al zitten op een van de parelwitte stranden, drinkend uit een kokosnoot, uitkijkend over de oneindige turquoise Caribische zee? En ‘s avonds gezellig een drankje doen in Saint John’s? De hoofdstad die 150 jaar na Columbus gesticht is door Engelse handelaren kenmerkt zich door haar kleurrijke barretjes, cafés en duty free boetiekjes.  Het uitzicht vanaf de nabijgelegen karakteristieke Anglicaanse kerk over Saint John’s is overigens ook zeer de moeite waard. De inheemse bevolking van Antigua noemt het land Waladli of Wadadli, wat ‘Onze plek’ betekent. Ze verwelkomen je hartelijk in hun paradijs waardoor het al snel ook als jouw plek aanvoelt.

Daarom boek je via Allinclusive.nl
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.nl waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller

Waarom op vakantie naar Antigua

    Word je al enthousiast? We doen er echter nog een schepje bovenop, want onze persoonlijke aanraders mag je echt niet aan je voorbij laten gaan. Wat dacht je van English harbour? Wanneer je deze kleine maar levendige nederzetting doorloopt, voel je de nautische sfeer door de luxe jachten in de jachthavens die je vanuit een lokaal café, bar of restaurant in en uit ziet varen. Perfect om een paar uurtjes te vertoeven.

    Wanneer je de rust weer wilt opzoeken, ga je naar een van de vele prachtige stranden. Pigeons points beach is nog geen vijf minuten rijden van English harbour en is het strand waar veel locals naartoe gaan. Het leent zich ook uitstekend voor snorkelen. 

    Een andere aanrader is Turners beach waarvoor je naartoe gaat om totaal tot rust te komen. Dit strand aan de westkust is zo kalm als het maar zijn kan, evenals de zee. Wanneer je klaar bent met uitrusten, kun je altijd naar de lokale bar om een verkoelend drankje te nemen of de heerlijke visspecialiteiten uit te proberen. 

    Wanneer de vitamine D je een beetje te veel wordt, kun je uitwijken naar het door airco verkoelende nationaal museum. Dit voormalige gerechtsgebouw is het oudste pand in Saint John’s en vertelt je onder andere over de pre- en koloniale geschiedenis van Antigua en Barbuda. Een goed moment om stil te staan bij de historie van deze prachtige plek.

    Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?