96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Allinclusive vakanties Prijsvrij

Om de beste reizen voor de beste prijs aan te bieden haalt Prijsvrij alles uit de kast. Met een gemiddelde van 9 via Trustpilot waarderen de klanten van Prijsvrij de website en het serviceniveau wat ze aanbieden. Éen van de vele voordelen van Prijsvrij is dat ze geen boekingskosten rekenen. Met al meer dan 190 duizend fans op Facebook is Prijsvrij trots op wat ze vele reizigers kunnen bieden. Je kunt al sinds 2010 terecht bij Prijsvrij voor de beste vakantiedeals. Verschillende bij Nederlandse aangesloten ANVR/SGR reisorganisaties en gerenommeerde Duitse reisorganisaties worden vergeleken op hun website zodat u voordelig en voor de beste prijzen op reis kan. Via de Best Deal Garantie krijgt u het prijsverschil terug als u dezelfde reis via een ander reisbureau voordeliger heeft gezien.

Daarom boek je via Prijsvrij.nl

Prijsvrij
"Fijne klantenservice. Goed geholpen. "
Larissa Poort
Boekhouder

Soorten vakantie Prijsvrij

Prijsvrij biedt een enorm assortiment aan reizen aan. Verblijf in de vele all inclusive hotels of resorts, maakt een verre reis of ga naar een Adults Only hotel. Bent u meer op zoek naar een voordelige vakantie dat is helemaal geen probleem want Prijsvrij biedt ook verschillende Low budget vakanties aan. Verblijft u in een Adults Only hotel dan kunt u echt even tijd nemen voor elkaar en genieten van de luxe en rust en natuurlijk zonder spelende en gillende kinderen om u heen. Wilt u liever geheel onbezorgd op vakantie waar aan werkelijk alles is gedacht? Dan is een all inclusive vakantie misschien wel de perfecte oplossing voor u. Van het uitgebreide ontbijtbuffet tot aan het diner, alles is inbegrepen. Ook wordt u op uw bestemming opgehaald en teruggebracht van het vliegveld en naar uw resort. U heeft geen onverwachte extra kosten zodat u precies weet wat u bijvoorbeeld kunt besteden aan extra dagtripjes of andere indrukwekkende excursies.

Wij werken samen met al deze partners.

Allinclusive.nl is uw partner voor een all inclusive vakantie. Wij vergelijken de mooiste all inclusive hotels voor de beste prijzen. Van goedkope allinclusive vakanties tot ultra vakanties. Bij ons vind u het allemaal.

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?